metacade
Persbericht

Bitcoin en Litecoin prijsvoorspellingen falen door bankencrisis. Is de presale van Metacade misschien een veel betere investering?

Sinds het begin van de bankencrisis rond Silicon Valley Bank en andere banken is de cryptomarkt flink in beweging. Hoewel dit een perfecte gelegenheid kan zijn om de waarde van crypto te illustreren, lijkt de prijs van Litecoin nog geen richting te kunnen kiezen op basis van de situatie. Er is echter een alternatieve optie die bij het investeren in crypto mogelijk betere investeringsmogelijkheden biedt: het MCADE token van Metacade.

MCADE: een fantastische investeringsmogelijkheid

Het MCADE token van Metacade vertegenwoordigt een nieuw paradigma in de gaming industrie, dat mogelijk betere rendementen biedt in vergelijking met traditionele cryptocurrencies. Dit komt doordat MCADE actief is in het groeiende gebied van Web3 gaming in plaats van het op te nemen tegen traditionele banken. Deze sector groeit snel, en als gevolg hiervan kan MCADE een betere investeringsmogelijkheid zijn dan investeren in crypto, zoals Bitcoin, Litecoin en veel andere legacy cryptocurrencies.

In een bepaald  opzicht kan MCADE meer worden beschouwd als een vorm van traditionele aandelen in plaats van een crypto token, omdat het bedoeld is om in waarde te groeien naarmate het Metacade platform meer gebruikers aantrekt en de inkomsten verhoogt.

Web3 gaming en de waardepropositie van MCADE

Web3 gaming verwijst naar een revolutie in online gaming die blockchain technologie gebruikt om veilige, transparante en gedecentraliseerde game ervaringen mogelijk te maken. Het platform van Metacade streeft ernaar deze technologie te benutten om een gaming ervaring van de volgende generatie te bieden. Het MCADE token dient als de valuta binnen dit platform, waardoor gebruikers toegang hebben tot het ecosysteem van Metacade en hierbinnen transacties kunnen uitvoeren.

Potentie van MCADE na de presale

Gezien het succes van de token presale, het potentieel van het Metacade platform en de utility binnen het Web3 ecosysteem wordt verwacht dat de waarde van MCADE zal stijgen na afloop van de presale. Wanneer gebruikers zich bezighouden met het platform, hebben ze MCADE nodig om toegang te krijgen tot verschillende functies, zoals in-game aankopen kopen, in-game transacties en abonnementen.

De vraag naar MCADE zal daarom waarschijnlijk toenemen naarmate meer gebruikers zich bij het platform aansluiten. Bovendien is het Metacade platform nog steeds een relatief onbekend project dat naar verwachting waardering zal zien zodra het woord erover wordt verspreid. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de toekomstige notering van MCADE op beurzen, aangezien het team van Metacade al heeft laten weten dat er een deal is voor notering op de crypto beurs Bitcart.

Het plaform van Metacade

Het Metacade platform is een Web3 gaming platform dat gebruikers toegang biedt tot een reeks games en toepassingen, aangedreven door blockchain technologie. Het is ontworpen om toegankelijk, veilig en gedecentraliseerd te zijn, met de nadruk op het bieden van een meeslepende game ervaring voor gebruikers. Het platform maakt gebruik van verschillende technologieën, zoals smart contracts en NFT’s, om een naadloze en transparante game ervaring voor gebruikers te bieden.

Dit zijn veel geavanceerdere functies van blockchain technologie die meestal worden genegeerd door mensen die alleen geïnteresseerd zijn in het bijhouden van de prijs van Bitcoin.

Belangrijkste kenmerken van het Metacade platform

Metacade is een uitgebreid platform dat verschillende verdienmogelijkheden biedt aan gebruikers. Het heeft een play-to-earn gaming model waarmee gamers beloningen kunnen verdienen voor hun vaardigheden en prestaties in games. Bovendien heeft Metacade ook een competitief gaming model waar gebruikers kunnen deelnemen aan toernooien om beloningen te verdienen. Deze toernooien worden verwacht een hoog niveau van concurrentie te bieden en zullen MCADE tokens vereisen om mee te doen.

Een andere unieke functie van Metacade is het Work2Earn initiatief, dat een vacaturebank bevat waar gebruikers contact kunnen maken met Web3- en gaming bedrijven om hun volgende rol te vinden. Gebruikers kunnen beloningen verdienen door nieuwe games te testen voordat ze op het platform worden gelanceerd om feedback te geven en bugs te identificeren. Deze spellen kunnen afkomstig zijn van externe projecten die bouwen op het platform en van ontwikkelaars die een Metagrant hebben ontvangen.

Metacade biedt tevens een Create2Earn functie, waar gebruikers kunnen bijdragen aan en zich kunnen engageren met de Metacade community om beloningen te verdienen. Ze worden beloond voor het delen van alpha, het plaatsen van reviews en het interactie hebben met andere leden. Deze functie is ontworpen om  de betrokkenheid te stimuleren en te helpen bij het creëren van een sterke en levendige community rond het Metacade platform.

Metacade heeft ook de specificaties, smart contract en gegevens over het team ingediend voor een Certik audit, om de veiligheid en transparantie van het platform te waarborgen. Deze audit zal beleggers geruststellen dat de presale een legitieme investeringsmogelijkheid is en dat het platform veilig is.

MCADE kan beter presteren dan traditionele cryptomiddelen

Het Metacade platform heeft het potentieel een revolutie teweeg te brengen binnen de gaming industrie, door een volledig nieuwe game ervaring te bieden. Door gebruik te maken van blockchain technologie streeft Metacade ernaar een nieuwe inkomstenbron te bieden voor game ontwikkelaars en spelers via het MCADE token.

De toekomst van MCADE berust op een echte branche in gaming (in tegenstelling tot de Bitcoin prijs en de Litecoin prijs), in plaats van een gok te wagen om een ​​volledig nieuw digitaal financieel systeem te creëren rondom een ​​volatiele valuta. Deze focus op echte producten en diensten maakt van MCADE een unieke kans in de crypto wereld, dat in staat zou kunnen zijn om beter te presteren dan de meer speculatieve activa op de cryptomarkt.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.