Nieuws

Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen vrij stabiel


Nadat de meeste cryptocurrency koersen gisteravond wat gedaald zijn zien we vandaag dat de Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen vrij stabiel verhandelen.


Bitcoin koers stabiel rond $3800 dollar

De grootste cryptocurrency ter wereld ziet vandaag, 1 dag na haar tiende verjaardag, een vrij stabiel koersverloop. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $3800 dollar. 24 uur geleden lag de BTC prijs rond de $3830 dollar. Dat betekent dat de koers met ongeveer 1 procent is gedaald.

 
bitcoin koers


De munt slaagde er niet in de $4000 dollar grens te doorbreken en verhandeld nu vrij stabiel tussen de $3750 en de $3850 dollar. Het is dus aan te raden om even af te wachten wat er met de koers gaat gebeuren. Zakt de Bitcoin prijs tot onder de $3700 dollar, dan is de kans groot dat we de prijs weer in zien zakken. Stijgt de koers tot boven de $4000 dollar dan is er een goede kans dat de munt richting de $5000 dollar grens stijgt.

 

Ethereum koers stabiel richting constantinople hardfork

Ook Ethereum, die deze week de plek als grootste altcoin weer terug heeft ingenomen, ziet bijna geen koersveranderingen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $150 dollar. 24 uur geleden lag de ETH prijs rond de 148 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met een kleine 1 procent is gestegen.

 


Gisteren schreef Newsbit al een bericht over de goede prestaties van Ethereum. Hierin beschrijven we ook dat er een grote update opkomst is: de Constantinople hardfork. Deze zal naar verwachting tussen 14 en 16 januari plaatsvinden. Als deze goed verloopt zal de koers weleens flink gaan stijgen. Houd deze update dus in de gaten.

 

Ook Ripple (XRP) koers stabiel

Niet alleen de Bitcoin en Ethereum koersen zijn vandaag stabiel. Ook de Ripple koers blijft vandaag ijzingwekkend stil. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,354 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs rond de $$0,358 dollar. Dat betekent dat de koers met zo’n 1,2 procent is gedaald vandaag.

 
ripple koers

Ripple maakt al tijden een goede indruk en volgens verschillende analisten kunnen er wel eens grote dingen aan komen. Steeds meer grote bedrijven zijn van plan het RippleNet te gebruiken en dat is een goed teken richting massale adaptatie.