Bitcoin, Ethereum,, Ripple, Trending

Bitcoin, Ethereum, Ripple en andere Crypto’s DALEN

Na een goede periode waarin het leek dat de belangrijke crypto’s weer een stapje vooruit zouden zetten blijkt vandaag het tegendeel waar. De cryptocurrency koersen dalen vandaag, maar tot waar?


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin prijs daalt naar $5200 dollar

Als we kijken naar de Bitcoin prijs dan is er vandaag eigenlijk niet zo heel veel aan de hand. We zien slechts een lichte daling ten opzichte van gisteren. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $5200 dollar. 24 uur geleden lag de BTC prijs rond de $5257 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin koers vandaag met een kleine 1 procent is gedaald.

 


Bitcoin heeft woensdag avond geprobeerd door te stoten richting de $5700 dollar. De prijs steeg rond 22:15 ‘s avonds naar $5400 dollar. Helaas heeft de munt dit niet kunnen vasthouden en is de prijs teruggezakt naar het huidige niveau van $5200 dollar.

Zoals we in onze prijsanalyse schreven was een kleine correctie te verwachten. Wel is het van belang dat BTC snel steun vindt anders is het mogelijk dat de munt terugzakt naar $4800 dollar. Als er wel steun gevonden wordt verwachten we een nieuwe gooi richting de $5700 dollar.

 

Ethereum (ETH) daalt met 6,7 procent

De grootste altcoin, Ethereum, heeft het vandaag een stuk zwaarder. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $168 dollar. 24 uur geleden lag de Ethereum prijs nog rond de $180,3 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 6,7 procent is gedaald.

 
Ethereum prijs daalt


In onze prijsanalyse schreven we dat we verwachtten dat de ETH prijs richting de $220 dollar zou stijgen. Ook schreven we dat een koersdaling tot onder de $167 dollar deze voorspelling teniet zou doen. Met het huidige prijsniveau is het dan ook opletten geblazen. De Ethereum prijs ligt tegen een kritieke ondersteuningsgrens aan. Als ETH door de $167 heen zakt is het waarschijnlijk dat de prijs daalt tot $150 dollar.

 

Ripple (XRP) prijs daalt met 5.1 procent

Ook Ripple ziet haar koers vandaag onderuit gaan. Op het moment van schrijven ligt de XRP prijs rond de $0,336 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple koers nog rond de $0,357 dollar. Dat betekent dat de prijs vandaag met 5.1 procent is gedaald.

 
ripple prijs daalt


In onze prijsanalyse gaven we aan dat de $0,35 dollar een belangrijke grens was om in de gaten te houden. Hier is XRP doorheen gezakt waardoor de munt kan dalen tot $0,33 dollar. Hier ligt een volgende belangrijke ondersteuningsgrens. Als Ripple ook hier doorheen zakt is het waarschijnlijk dat de prijs terugzakt richting de $0,30 dollar.

 

Bitcoin nieuws

Miljardair voorspelt gigantische koersstijgingen voor Bitcoin
Amerikaanse centrale bank print recordhoeveelheid briefgeld
Grayscale verwacht spoedige goedkeuring van Bitcoin ETF door SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen