ReleasePressNuggetRush
Persbericht

Bitcoin-herstel begint: Dan Gambardello noemt Cardano een underdog, maar een nieuwe Altcoin steelt de schijnwerpers

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Na een daling naar het laagste punt in 10 dagen is Bitcoin aan zijn prijsherstel begonnen.
  • Dan Gambardello heeft Cardano een underdog genoemd die beleggers niet mogen negeren.
  • Na één van de meest gevolgde voorverkopen voorspellen analisten een parabolische prijsstijging voor NuggetRush.

Na een grote neerwaartse trend heeft Bitcoin zijn herstel een impuls gegeven en de weerstand van $66.000 overschreden. Ondertussen heeft Dan Gambardello Cardano, dat ondermaats presteerde op de cryptomarkt, uitgekozen als één van de meest bullish altcoins van de komende weken. Ondertussen heeft NuggetRush de schijnwerpers gestolen met een innovatief nieuw gamingconcept geïntroduceerd in zijn crypto ICO.

NuggetRush Kopen

Bitcoin (BTC) begint met herstel vóór de halving

De prijs van Bitcoin kelderde na de recente flashcrash naar $64.500 en noteerde daarmee de laagste handelswaarde in meer dan tien dagen. De leidende cryptomunt is echter aan zijn herstel begonnen en is boven het niveau van $66.500 uitgekomen. Het herstel begint te midden van groeiende opwinding over de komende halving, die over slechts twee weken plaatsvindt.

Er wordt verwacht dat de halving een nieuwe golf van bullish opwinding zal veroorzaken voor Bitcoin en de rest van de cryptomarkt. Het komende halvingsevenement is de reden waarom BTC wordt beschouwd als de beste crypto om in te investeren. Veel crypto-experts hebben voorspeld dat Bitcoin na het halvingsevenement naar boven de $100.000 zal stijgen voor een nieuwe ATH.

Innovatief nieuw gamingconcept om NuggetRush (NUGX) naar de top te brengen

NuggetRush (NUGX) is een nieuw project dat de aandacht van de cryptogemeenschap heeft getrokken dankzij het innovatieve nieuwe gamingconcept. NuggetRush werkt aan een nieuw impact-gamingconcept dat het bereik van zijn miningspel uitbreidt naar de echte wereld.

Door impact gaming kan NuggetRush ambachtelijke miners in onderontwikkelde landen helpen en het bewustzijn over hun benarde situatie vergroten. Een percentage van de beloningen en aankopen met behulp van de NUGX-gamingtokens wordt naar deze miners gestuurd om hen te helpen een beter leven te leiden.

De opwinding over dit sociale gebruik zorgde voor een zeer succesvolle cryptocurrency ICO voor NuggetRush. Het project kon meer dan $3,75 miljoen ophalen en daarbij meer dan 270 miljoen NUGX-tokens verkopen. Veel cryptoanalisten geloven dat dit innovatieve nieuwe model het volgende niveau voor cryptospellen zou kunnen zijn.

Als gevolg hiervan hebben ze zeer bullish voorspellingen gedaan voor NUGX, het utility-token van het platform. Voor de komende bullmarkt hebben ze een koersdoel van $1,00 voor NUGX vastgesteld. De NuggetRush token-noteringsprijs is vastgesteld op $0,020, waardoor het de beste cryptocurrency is om nu te kopen.

NuggetRush Kopen

Dan Gambardello noemt Cardano (ADA) een underdog

Cardano (ADA) is één van de beste altcoins die het moeilijk heeft op de wekelijkse en maandelijkse termijnen. Volgens CoinMarketCap hebben beide grafieken respectievelijk 11,3% en 25,8% verliezen. Ondertussen heeft crypto-analist Dan Gambardello Cardano in een recente tweet een underdog genoemd.

Volgens hem slapen veel investeerders op Cardano en zullen ze de vlucht missen. Historisch gezien merkte Gambardello op dat de prijs van Cardano enorm steeg tijdens de laatste halving van Bitcoin. Hij gelooft dat de altcoin-prijs dit seizoen dezelfde run zou weerspiegelen, waardoor het de beste crypto is om naar te kijken.

Conclusie

Hoewel de prijzen van Bitcoin en Cardano de afgelopen week zijn gedaald, wijzen alle indicaties en voorspellingen op een potentiële prijsstijging in de komende weken. De voorspellingen voor NuggetRush maken het echter tot één van de topmunten die naar verwachting in 2024 het grootste rendement zullen opleveren.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.