Bitcoin stijgt
Bitcoin

Bitcoin is klaar voor een nieuwe maanmissie

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto zegt dat Bitcoin volgens hem klaar is voor een nieuwe maanmissie, nadat de correctie van de afgelopen dagen handelaren die met teveel leverage speelden heeft weggespoeld. Hiermee kijkt Credible Crypto naar de optiemarkt, waar de open interesse volgens hem weer terug is op een gezond niveau.

De open interesse is het getal dat het totaal van openstaande derivaten-contracten meet die nog niet zijn afgesloten voor een asset.

Bitcoin klaar voor nieuwe slag omhoog

Met het wegspoelen van handelaren die met teveel leverage spelen is de open interesse op de optiemarkt ook weer volledig gereset volgens Credible Crypto.

Ook ziet hij dat het kopen op de spotmarkt weer gewoon doorgaat, wat volgens de analist een bullish signaal is. “Bitcoin heeft bezine getankt en is klaar om de maanmissie van een vervolg te voorzien”, zo spreekt de analist met overtuigende woorden.

Waar die maanmissie ons gaat brengen is nog niet duidelijk, maar het moge duidelijk zijn dat Credible Crypto momenteel bullish is en nog veel verwacht van Bitcoin de komende tijd.

Interessant genoeg lijkt de analist momenteel wat minder bullish over altcoins en heeft hij de focus vooral op Bitcoin liggen momenteel.

Focus op Bitcoin versus altcoins

De analist merkt op dat de diepere dalingen van de markt voor altcoins de afgelopen dagen suggereren dat marktdeelnemers voldoende droog poeder hebben om naar Bitcoin over te stappen.

“De teugels zijn aangetrokken voor altcoins. Ik heb het gevoel dat Bitcoin klaar is om zijn ding te doen”, aldus Credible Crypto.

De handelaar zegt ook dat Bitcoin zijn neerwaartse koersdoel al heeft geraakt en klaar lijkt voor een herstel. Dat herstel lijkt zich momenteel al te manifesteren, want de Bitcoin koers ligt weer boven de 37.000 dollar.

Daarmee is het bullish momentum nog niet helemaal terug, maar gaat het in ieder geval voorzichtig de juiste kant op.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’