prijs stijgt
Persbericht

Bitcoin Koers Verwachting – Crypto Experts Verdeeld: Q2 Beste Kwartaal sinds 2021 of Pullback op Komst + Waarom zij Unaniem enthousiast zijn over DeeLance

Bitcoin presteert tot dusver uitstekend in 2023. Alleen al afgelopen maand steeg de Bitcoin koers met meer dan 25%, en experts geloven dat dit nog lang niet het einde van de rally is. Stijgt Bitcoin verder, of komt er eerst nog een pullback? Dit zeggen experts over de Bitcoin koers verwachting voor de komende maanden. 

Bezoek de DeeLance (DLANCE) Crypto Presale

Bitcoin Koers Verwachting – Analyse BTC Koers Q1 2023

Bitcoin liet in het eerste kwartiel van 2023 zien nog steeds de koning van de cryptocurrencies te zijn. Al sinds 2009 is Bitcoin de grootste cryptocurrency ter wereld, met een marktwaarde die inmiddels ruim $547 biljoen bedraagt. 

Sinds januari 2023 verdubbelde de Bitcoin koers bijna. Van een waarde van ongeveer $16.000 tot een piek van $29.000 afgelopen week. De afgelopen dagen beweegt de BTC koers tussen de $27.750 en $28.550. 

Dit komt na een maand waarin Bitcoin met ruim $8.000 in waarde steeg. Het dieptepunt in maart bedroeg namelijk zo’n $20.000 per BTC. De Bitcoin koers oogt inmiddels stabiel, en lijkt zich daarmee voor te bereiden op een volgende prijsbeweging. De vraag is dan ook: wat gaat Bitcoin doen?

Bitcoin Koers Grafiek maart – april 2023

Volgens verschillende experts en analisten gaat dat een nieuwe, explosieve beweging omhoog zijn. Zij geloven dat een nieuwe prijsstijging van 25% al op korte termijn haalbaar is, en dat de Bitcoin koers verwachting voor april 2023 daarmee een target van $38.000 heeft.

Positieve Bitcoin Koers Verwachting kan Nieuwe Crypto Bull Markt Veroorzaken – Insiders Noemen $100.000 Target

De Bitcoin koers is een catalyst voor de hele cryptomarkt. Als de positieve Bitcoin koers verwachting voor april 2023 uitkomt, en de waarde van BTC stijgt naar $35.000 – $38.000 per token, dan kan dat een domino-effect hebben. 

Hierbij zullen andere cryptocurrency het zwaar hebben in periodes dat Bitcoin groeit. Stel dat Bitcoin plotseling omhoog beweegt, dan kunnen we verwachten dat andere tokens – waaronder ook de beste altcoins van dit jaar – in het rood duiken en waarde verliezen op hun BTC pair. 

Op de momenten dat de Bitcoin koers stabiliseert en een nieuwe range vindt met daarin support en resistance, dan kan ook de rest van de markt een inhaalslag maken en is het verstandig om altcoins goed in de gaten te houden. Zeker de beste nieuwe altcoins kunnen op deze momenten plots de lucht in schieten en in discovery mode gaan.

Bitcoin Koers Verwachting 2023 – Nieuwe All Time Highs? 

De Bitcoin koers verwachting voor de rest van 2023 kan daarna alle kanten op. Sommigen verwachten een pull back, waarbij de hele cryptomarkt klappen te verwerken krijgt. Ook zijn er bekende namen, zoals Marshall Beard van de Amerikaanse crypto exchange Gemini, die zeggen dat “Bitcoin probably breaks all-time highs this year” en dat $100.000 een “interesting number” is. 

Dat zou een prijsstijging van zo’n 270% zijn, wat vooralsnog onrealistisch lijkt, zeker gezien crypto experts in januari nog waarschuwden om voorzichtig te zijn met Bitcoin. 

Veelbelovende Altcoin Presale: Investeer in DeeLance

DeeLance – Nieuw Crypto Project voor Freelancers trekt Aandacht van Crypto Experts, Analisten en Investeerders

Het goede nieuws rondom Bitcoin opent de deuren voor de rest van de markt, waar beleggers positiever worden en bereid zijn om weer meer risico te nemen en geld te investeren. Dat is goed nieuws voor een aantal veelbelovende crypto projecten en nieuwe crypto tokens. 

Zo is daar DeeLance (DLANCE), een bedrijf dat een eigen freelance-platform bouwt op de blockchain, waarbij betalingen razendsnel kunnen verlopen middels de nieuwe crypto token DLANCE. 

DeeLance is een voor Web 3.0 geoptimaliseerd en integreerbaar platform voor freelancers en recruiters die op zoek zijn naar de juiste personen om een job te doen. DeeLance richt zich op de internationale markt, en stimuleert internationale samenwerking. 

Het platform heeft een aantal simpele, maar nuttige functies die eenvoudig in gebruik zijn en de kern van het project vormen. Dat zijn: 

  • Een uniek Web 3.0 platform om freelancers en recruiters samen te brengen
  • Een nieuwe Metaverse omgeving waar zij met elkaar kunnen connecten
  • Een innovatieve marktplaats waar de eigendomsrechten omtrent gedaan werk transparant worden vastgelegd als Non-Fungible-Tokens

Dit geeft freelancers de tools die ze nodig hebben om hun diensten te optimaliseren en controle te houden over hun services en geleverde producten, terwijl recruiters gericht op zoek kunnen naar de juiste freelancers en in het selectieproces worden geholpen doordat zij bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van de metaverse omgeving. 

De belangrijkste voordelen van het DeeLance platform zijn:

  • Eenvoudig eigenaarschap bepalen en verplaatsen met NFT’s
  • Instant en veilige pay-outs voor gedaan werk in de vorm van cryptocurrency
  • Voordelig platform met lagere kosten en daardoor hogere uitbetalingen
  • Kansen om te connecten en netwerken binnen de community’s
  • Geavanceerde algoritmes om freelancers en recruiters bij elkaar te brengen

DeeLance Presale – Investeerders Enthousiast over Project

DeeLance is onlangs gestart met de presale van hun DLANCE token. Deze verloopt via de officiële DeeLance presale website. Hier worden er in een aantal investeringsrondes in totaal 30% van de totale voorraad tokens aangeboden bij investeerders. 

Gedurende de presale krijgen vroege investeerders de kans om als een van de eersten de tokens te kopen tegen een gereduceerd tarief. Momenteel is dat een prijs van $0,025 per DLANCE token. In de volgende fase loopt dat op naar $0,027, terwijl de uiteindelijke listingprijs van de token bij crypto exchanges door het team is vastgesteld op $0,037. 

Gezien de potentie van DeeLance om in ieder geval een deel van de wervingssector in Web 3.0 naar zich toe te trekken, lijkt dit een interessant project om op te nemen in een portfolio. Slimme investeerders doen dat momenteel tegen de laagst mogelijke prijs. Over 9 dagen zal deze worden verhoogd in de volgende fase.

Investeren in DLANCE kan met Ethereum (ETH), Tether (USDT) of via een creditkaart waarmee men via de presale website rechtstreeks crypto kan kopen om om te ruilen voor DLANCE tokens. Meer weten over de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande link! 

Klik voor meer Informatie over de DLANCE Presale!