Cover
Persbericht

Bitcoin leidt crypto-investeringen; Nieuwe investeringen vloeien naar Arbitrum & InQubeta

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) krijgt opnieuw veel aandacht nu de eerste op de beurs verhandelde fondsen zijn goedgekeurd. De marktkapitalisatie van de meest populaire cryptocurrency die er is, heeft de marktkapitalisatie de afgelopen maanden met bijna 50% zien groeien, en tegen het einde van het jaar zou deze meer dan een miljoen dollar moeten bedragen, terwijl de prijzen maar liefst vier keer zo hoog worden als de huidige prijs van $46.739.

InQubeta (QUBE) krijgt tegenwoordig ook veel aandacht omdat het naar voren komt als een van de beste crypto’s om nu te kopen dankzij de winst van 220% die het heeft opgeleverd aan vroege investeerders. De cryptomunt DeFi werkt aan het creëren van een toegankelijker medium voor investeerders om te investeren in startups op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI).

Arbitrum is een van de meest populaire schaaloplossingen voor het Ethereum (ETH)-netwerk en verbetert de schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie van de blockchain. De ARB-prijzen zijn de afgelopen 30 dagen met 89% gestegen en sommigen beschouwen dit als een teken van verdere groei in 2024.

InQubeta (QUBE) is misschien wel de beste crypto om te kopen in 2024

Veel analisten zijn van mening dat de cryptocurrency-winter die tot enorme prijsdalingen over de hele linie heeft geleid, voorbij is en verwachten dit jaar een grote crypto-explosie. De voorverkoop van InQubeta heeft tot nu toe $8,2 miljoen aan tokenverkopen gegenereerd en het ligt op koers om voorbij de mijlpaal van $10 miljoen te vliegen voordat het evenement eindigt.

Tokens zijn nog steeds ondergewaardeerd op $0,0224, en sommige analisten denken dat ze de komende jaren tot een paar dollar kunnen stijgen naarmate de marktkapitalisatie van InQubeta toeneemt. Dit betekent dat een investering van $400 in QUBE vandaag de dag gewaardeerd zou kunnen worden op ruim $53.000 in 2025.

Als u vandaag de dag in AI investeert, kunt u exponentieel rendement behalen, net zoals degenen die aan het begin van de internetrevolutie in bedrijven als Amazon hebben geïnvesteerd, hebben genoten.

Zo werkt het gedecentraliseerde beleggingsproces van InQubeta:

  • AI-startups moeten een beoordeling doorstaan om toegang te krijgen tot de NFT-marktplaats van InQubeta, waar ze ERC20-munten kunnen maken die investeringsmogelijkheden betekenen.
  • Tokens worden met fractionering in kleinere stukken verdeeld, waardoor ze betaalbaarder worden voor investeerders met kleinere budgetten.
  • QUBE wordt gebruikt voor alle transacties op de marktplaats en dient ook als governance-token, waardoor gebruikers over kwesties kunnen stemmen en ideeën kunnen voorstellen.
  • Beleggers kunnen alle ERC20-munten die ze op de markt kopen, doorverkopen wanneer ze maar willen.
BuyQube

Bitcoin (BTC) staat klaar om nieuwe hoogtepunten te bereiken

Bitcoin, de belangrijkste cryptomunt, zal dit jaar naar verwachting een grote bull run beleven en nu spot-ETF’s zijn goedgekeurd, zal deze waarschijnlijk blijven stijgen. De prijzen van BTC hebben het weerstandsniveau van $47.000 in 2024 al doorbroken, een teken dat er nog meer zullen volgen.

BTC zette in 2021 een recordhoogte van $65.000 neer en deze hoogtepunten zullen waarschijnlijk in de komende maanden worden verbroken als een ETF wordt goedgekeurd.

De halvering van het Bitcoin-netwerk in april zal naar verwachting ook helpen de prijzen omhoog te duwen, aangezien het aantal nieuwe tokens dat beschikbaar zal zijn voor verkoop zal worden gehalveerd.

Arbitrum (ARB) verwacht dat het op de golf van Ethereum zal meeliften

Arbitrum wordt gehost op het Ethereum-netwerk zoals InQubeta en het lot ervan is nauw verbonden met de op een na populairste cryptocurrency. Het biedt een schaaloplossing die een deel van de netwerkfunctionaliteit van het moederbedrijf aanpakt en blijft in hoog tempo nieuwe gebruikers naar zijn ecosysteem trekken. De ARB-prijzen zijn de afgelopen 30 dagen met 98% gestegen.

Samenvatting

Zoek niet verder dan BTC, ARB en QUBE als u zich afvraagt in welke cryptovaluta u moet investeren. QUBE zal het trio waarschijnlijk leiden in groei, aangezien sommige analisten verwachten dat de prijzen met maar liefst 10.000% zullen stijgen dankzij de oplossing die het mensen biedt. die willen investeren in AI, maar geen toegang hebben tot reguliere kanalen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.