Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs kan de komende weken stabiel blijven – Dit is waarom

Volgens een recente ‘fractal’ analyse zal de Bitcoin de komende twee tot drie weken waarschijnlijk rond de $11.400 blijven verhandelen.

Een fractal, in termen van technische analyse, is wanneer de prijsactie van een cryptomunt opnieuw wordt herhaald op een ander tijdsbestek of met een andere markt. Fractals worden gebruikt om te voorspellen in welke richting een activum zal gaan nadat een historisch patroon is waargenomen.


Een krap bereik

Analisten denken dat Bitcoin momenteel handelt in een fractal van de consolidatie van mei tot juli. Voorafgaand aan deze consolidatie periode zagen we de BTC ook pieken. Vlak na de lokale piek ontstond er een consolidatie patroon die een aantal weken aanhield.

Dit zal voor Bitcoin betekenen dat het de komende twee tot drie weken zal blijven consolideren tussen het krappe bereik van $10.800 en $11.400.

Bitcoin fractal – Bron: Tradingview

Na de consolidatie kan BTC gaan stijgen

De fractal laat dus zien dat er een consolidatieperiode aan zit te komen, maar dat is niet het enigste. De fractal suggereert dat de Bitcoin prijs zal stijgen na de consolidatie. Fundamentals en andere technische analyses bevestigen deze verwachting.

Arthur Hayes, de CEO van BitMEX, is ook optimistisch over wat er voor Bitcoin gaat komen. Hayes denkt dat de monetaire en politieke onzekerheid waarde zal creëren voor BTC:

“De financiële markten zullen in de war raken. Dit zal helaas blijvende gevolgen hebben voor ieders leven over de hele wereld. Uit de chaos zullen meer mensen het gecentraliseerde gezag wantrouwen en zoeken naar manieren om hun fysieke persoon en kapitaal te beschermen tegen de moedwillige vernietiging die hun heersers hebben ondergaan. “

 

Bitcoin nieuws

Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022 Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022
Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000 Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000
Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten