Bitcoin,

Bitcoin-prijs nu in ‘vroege fase’ van de volgende cyclus

De prijs van Bitcoin (BTC) testte de ondersteuning op $ 10.500 op 4 september nadat de laatste opwaartse beweging begon te stabiliseren.


Bitcoin klaargemaakt voor verse bull-markt

Uit gegevens bleek dat BTC / USD van de lokale hoogtepunten rond $ 10.750 kwam om vandaag rond $ 10.520 te zweven, nog steeds bijna 10% hoger dan aan het begin van de week.

Markten reageerden hartelijk op de nieuwe winst, die het eerdere bearish sentiment omkeerde dat een verdere koers van $ 8.000 op handen was.


Analisten

Nu, met de voortdurende technische kracht, suggereerden analisten dat het klimaat geschikt was voor verdere grote winst.

PlanB, het Twitter-account dat bekend staat om zijn analyse van de voorraad-naar-stroomverhouding van Bitcoin, concludeerde dat de huidige omstandigheden vertalen in het begin van een nieuwe bull-markt.

“#Bitcoin: klaar om op te stijgen,” vatte hij samen op Twitter bij een grafiek van het 200-week voortschrijdend gemiddelde van Bitcoin.

Die specifieke statistiek is belangrijk voor PlanB, omdat dieptepunten consistent samenvielen met het begin van Bitcoin-prijsstijgingen naar nieuwe hoogtepunten.

Gezien het daarmee samenhangende voortschrijdende gemiddelde van 20 weken, kwam populaire handelaar, Filb Filb, tot een vergelijkbare conclusie.

“De 20 WMA (ook het midden van de wekelijkse Bollinger Bands) is belangrijk gebleken in de cycli van Bitcoin; ondersteunende prijs in een bull-markt en onderdrukkende prijs in een bear-markt,” legde hij uit in zijn laatste nieuwsbrief.

Filb voegde toe: “Mijn algemene marktaanname is dat we ons in de vroege fase van de volgende Bitcoin-cyclus bevinden.”


Altcoins missen de kans om winst te omarmen

Op altcoin-markten leidde de vooruitgang van Bitcoin slechts tot een vage hint van opwaarts moment voordat de vertrouwde zijwaartse handel zich voortzette.

Vandaag, 4 September, waren de meeste tokens in de top twintig cryptocurrencies per marktkapitalisatie volledig vlak en bewogen ze minder dan 1% omhoog of omlaag.

Ether (ETH), de grootste altcoin, daalde met een verwaarloosbare 0,35% om op $ 177 te blijven. Anderen, zoals Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) en NEO (NEO), leverden bescheiden winst op.

 

Bitcoin nieuws

Is de Bitcoin bullmarkt voorbij? Analisten geven hun mening
Bitcoin onder druk: Zakt de koers naar $57.000?
Nog twee dagen tot de Bitcoin halving, wat gaat er gebeuren?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving