raboo
Persbericht

Bitcoin, Raboo en Ondo zijn deze week trending, waarom zijn analisten enthousiast?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt was vorige week een centrum van activiteit, ook al waren slechts enkele gebieden bijzonder betrokken. Bitcoin (BTC), Ondo (ONDO) en Raboo ($RABT) waren trending op netwerken, allemaal om verschillende redenen. De prijs van Bitcoin en de hack op de DMM-beurs, ONDO die opnieuw zijn ATH doorbrak, en de piek van 60% in de presale van Raboo waren gespreksonderwerpen gedurende de week.

We hebben hier meer crypto buzz, vooral over de 100x presale van Raboo.

Bitcoin-prijs raakt tijdelijk in bearish wateren

Bitcoin zakte naar de 8e grootste crypto hack ooit, toen de DMM Bitcoin-beurs werd gekraakt, wat leidde tot het verlies van ongeveer 4.502,9 BTC tokens. Voeg daarbij de enorme uitstroom van de BTC ETF’s de laatste tijd, en je ziet waarom de Bitcoin-prijs op het moment van schrijven onder de $70.000 blijft.

Het resultaat is een daling van het handelsvolume op Bitcoin-beurzen, vooral op Binance en Coinbase. Bitcoin-investeerders lijken hun BTC-middelen van de beurzen naar veiligere wallets te verplaatsen in afwachting van een bullish fase voor Bitcoin. Het effect is een vrij stagnerende Bitcoin-grafiek.

Met het bearish vooruitzicht op de Bitcoin-prijs, vermijden veel handelaren de grote cryptomunt.

ONDO Finance houdt zijn bullish trend in de DeFi-sector vast

ONDO heeft dit jaar een geweldige run gehad, samen met veel nieuwe DeFi-initiatieven. Met veel handelaren die de voorkeur geven aan de toepassingen van echte activa, heeft ONDO sinds maart zijn ATH (All-Time High) steeds verder opgerekt.

De token heeft zijn hoogste handelsprijs opnieuw verhoogd tot ongeveer $1,48 in juni. ONDO heeft in de afgelopen 24 uur een stijging van 1,52% in de altcoinwaarde gezien, waardoor het een van de grootste stijgers op de cryptomarkt is. En het is niet alleen de tokenprijs; zelfs de Futures Open Interest is met 10,26% gestegen, wat de bullish dynamiek rond ONDO Finance ondersteunt.

ONDO is om de juiste redenen trending, maar CoinGape geeft aan dat de token mogelijk licht overbought is. Gezien de opeenvolgende winsten zou dat te verwachten zijn, dus investeerders moeten voorbereid zijn op een prijscorrectie die zeer binnenkort kan plaatsvinden.

Het kan niet altijd rozengeur en maneschijn zijn, en wanneer de DeFi-munten falen, is het aan de memes om dit te verhelpen.

Raboo is trending, en je kunt bijna raden waarom de analisten enthousiast zijn.

Raboo: De complete meme-coin ervaring

Volgens Raboo was de laatste pure meme-coin ervaring toen memes nieuw waren in het crypto-universum. In de loop der tijd hebben sociale media-invloed en de jacht op populariteit meme-tokens lui gemaakt – de effecten zijn overal terug te zien in hun memes.

Nu hebben we memes die niet langer leuk zijn, vaak zelfs herhaald worden, en meme-coins zijn het toonbeeld van volatiliteit. Raboo wil dat nu veranderen, aangezien hun meme-filosofie draait om het produceren van alleen kwalitatieve memes voor entertainment. Hier komt het revolutionaire AI-gebruik van $RABT om de hoek kijken.

Met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie vinden steeds meer crypto-tokens toepassingen voor deze technologie, inclusief Raboo. Met generatieve AI zal Raboo verse meme-inhoud creëren uit de berichten van zijn gemeenschap. Gebruikers worden aangemoedigd om deel te nemen aan het ecosysteem door inhoud te plaatsen via de Post-to-earn functie op Raboo.

Gebruikers krijgen tokenbeloningen voor het bijdragen aan de meme-creatie van Raboo, en de memes die uit het platform komen zullen van de hoogste kwaliteit zijn, dankzij de geavanceerde technologie van AI.

Conclusie

Raboo predikt de complete meme-coin ervaring: plezier met het creëren van memes, beloningen door memes, en een honger om de top van de cryptowereld te bereiken. Die honger drijft op dit moment de presale, aangezien investeerders de opbrengst al tot meer dan $1,6 miljoen hebben opgevoerd.

Wat is het addertje onder het gras? Er is een 100x ROI te verdienen zodra de token de grote beurzen bereikt – en dat heeft iedereen enthousiast gemaakt.

Je kunt deelnemen aan de Raboo presale hier:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.