Nieuws, Trending

Bitcoin richting $4k, Ethereum boven $100, XRP +14%


Ein-de-lijk, we zien de cryptomarkt weer eens een een stijging vasthouden. De Bitcoin stoomt op richting de $4000 dollar grens, de Ethereum koers ligt weer boven de $100 dollar en Ripple stijgt met 14%. Goede tekenen, maar voor hoelang?


Bitcoin (BTC) stijgt richting $4000 dollar

De Bitcoin koers is de afgelopen dagen flink gestegen. Door deze prijsstijging zagen we de grootste digitale valuta een sterke weerstand doorbreken. Doordat deze weerstand doorbroken is zijn de vooruitzichten op een sterke rally boven de $4000 dollar toegenomen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $3830 dollar. 24 uur geleden lag de prijs van een Bitcoin nog rond de $3510 dollar. Dat betekent dat de koers in 1 dag tijd met 9 procent is gestegen.

Op korte termijn ziet het er goed uit voor de Bitcoin. De kans is groot dat de munt richting de $4000 dollar grens stijgt, echter zal hier weer een groot weerstandsniveau op de munt wachten. Als de munt deze grens weet te doorbreken lijkt de weg richting de $4400 dollar vrij.

 
bitcoin prijs, btc prijs


Ripple (XRP) stijgt met 14 procent

Zoals we al eerder schreven kleurt de hele cryptomarkt groen. Ook Ripple presteert de afgelopen dagen uitzonderlijk goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,375 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 XRP nog rond de $0,328 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 14 procent is gestegen.

XRP wint steeds meer populariteit in de cryptowereld en dat zorgt ervoor dat het al tijden één van de best presterende cryptomunten is. Door de recente prijsstijging lijkt een koers van $0,50 dollar zeker niet onhaalbaar. 

 
ripple koers, xrp koersEthereum koers stijgt tot boven $100 dollar

Tot slot beschrijven we de prestaties van Ethereum. ETH is nog altijd de munt waar kenners de meeste potentie in zien. De blockchain is uitgebreid en een groot aantal munten en projecten draaien op de technologie van Ethereum. De munt heeft het de afgelopen tijd zwaar gehad en moest zijn positie als grootste altcoin afstaan aan Ripple.

Toch lijkt vandaag dat Ethereum klaar is voor een comeback. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $105 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 Ether nog rond de $93,6 dollar. Dat betekent dat de munt vandaag met meer dan 12 procent is gestegen. Belangrijker nog is dat de munt de psychologische $100 dollar grens is gepasseerd. De vooruitzichten zijn goed en de weg richting $175 dollar lijkt vrij.

 Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

https://newsbit.nl/5-keer-kans-op-een-litecoin-newsbit-en-bitvavo-geven-100-euro-weg/