Ripple xrp token
Nieuws

Bitcoin, Ripple en Ethereum stijgen weer!


Na een flink dalend koersverloop zien we vandaag dat de cryptocurrencymarkt wat herstelt. Grote crypto’s als Bitcoin, Ripple en Ethereum stijgen met 2 tot 4 procent.


Bitcoin (BTC) koers stijgt richting $3500

Zoals we allemaal weten heeft de Bitcoin koers het zwaar. Ook de afgelopen week vond er weer een flinke crash plaats. De koers daalde zelfs even tot onder de $3200 dollar. Echter, vandaag toont BTC weer een teken van leven. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3285 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $3215 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 2,2 procent is gestegen.

Als de prijsstijging vandaar doorzet, dan bestaat er een kans dat de grens van $3500 dollar getest kan worden. Het volume bouwt langzaam op en men ziet de $3000 dollar grens als een absoluut dieptepunt waar veel steun ligt. Het zou dus wel eens een goed moment kunnen zijn om te kopen.

 Ripple (XRP) kruipt weer richting $0,30 dollar grens

Bijna de hele cryptocurrency markt kleurt vandaag groen, zo ook Ripple. Op het moment van schrijven ligt de XRP prijs rond de $0,292 dollar. 24 uur geleden lag de XRP koers nog rond de $0,286 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met ongeveer 2 procent is gestegen. 

De XRP koers kruipt langzamerhand richting de $0,30 dollar grens en dat is een goed teken. Zodra de koers weer boven deze grens uitkomt is de kans groot dat de munt doorstoot richting de $0,35 dollar.

 Ethereum koers stijgt met 4 procent

Ethereum is na Litecoin de best presterende top 10 cryptomunt van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $87 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 Ether token nog rond de $83 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 4 procent is gestegen.

 Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

https://newsbit.nl/5-keer-kans-op-een-litecoin-newsbit-en-bitvavo-geven-100-euro-weg/