Nieuws

Bitcoin, Ripple en Ethereum stijgen weer!


Na een flink dalend koersverloop zien we vandaag dat de cryptocurrencymarkt wat herstelt. Grote crypto’s als Bitcoin, Ripple en Ethereum stijgen met 2 tot 4 procent.


Bitcoin (BTC) koers stijgt richting $3500

Zoals we allemaal weten heeft de Bitcoin koers het zwaar. Ook de afgelopen week vond er weer een flinke crash plaats. De koers daalde zelfs even tot onder de $3200 dollar. Echter, vandaag toont BTC weer een teken van leven. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3285 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $3215 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 2,2 procent is gestegen.

Als de prijsstijging vandaar doorzet, dan bestaat er een kans dat de grens van $3500 dollar getest kan worden. Het volume bouwt langzaam op en men ziet de $3000 dollar grens als een absoluut dieptepunt waar veel steun ligt. Het zou dus wel eens een goed moment kunnen zijn om te kopen.

 Ripple (XRP) kruipt weer richting $0,30 dollar grens

Bijna de hele cryptocurrency markt kleurt vandaag groen, zo ook Ripple. Op het moment van schrijven ligt de XRP prijs rond de $0,292 dollar. 24 uur geleden lag de XRP koers nog rond de $0,286 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met ongeveer 2 procent is gestegen. 

De XRP koers kruipt langzamerhand richting de $0,30 dollar grens en dat is een goed teken. Zodra de koers weer boven deze grens uitkomt is de kans groot dat de munt doorstoot richting de $0,35 dollar.

 Ethereum koers stijgt met 4 procent

Ethereum is na Litecoin de best presterende top 10 cryptomunt van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $87 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 Ether token nog rond de $83 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 4 procent is gestegen.

 Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten