Bitcoin,

Bitcoin rond $5100, Ethereum en Ripple wachten op nieuw signaal

Vandaag, zondag 14 april, zien we dat de meeste cryptocurrencies vrij stabiel verhandelen. Bitcoin blijft rond de $5100 en ook Ethereum en Ripple wachten geduldig af op een nieuwe move van BTC.


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin (BTC) stabiel rond $5100 dollar

Bitcoin verhandelt de afgelopen vier dagen vrij stabiel rond de $5100 dollar. Na een terugval consolideert de munt op een gezond niveau vlak boven de $5000 dollar grens.

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $5102 dollar. 24 uur geleden lag de BTC koers rond de $5083 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 0,25 procent is gestegen.

 
Bitcoin, BTC prijs


Bitcoin zit in een consolidatie fase en zal naar alle waarschijnlijkheid de aankomende week een nieuwe move gaan maken. Deze move, naar onder of naar boven, zal de lijnen uitstippelen voor de komende tijd.

Als de Bitcoin koers opnieuw terugvalt tot onder de $4800 dollar, dan is de kans groot dat de munt terugvalt richting de $4200 dollar. Aan de andere kant zou het een teken van sterkte zijn als de Bitcoin koers stijgt tot boven de $5400 dollar. Wij verwachten dan een snelle klim richting de $5800 dollar.

 

Ethereum (ETH) koers wacht op een nieuw signaal

Ook Ethereum, de grootste altcoin, blijft stabiel. De ETH prijs ligt sinds donderdag tussen de $163 en $165 dollar. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $164.40 dollar. 1 dag geleden lag de prijs rond de $163,70 dollar. Dat betekent dus dat de koers nagenoeg onveranderd is gebleven vandaag.

Als we kijken naar de wekelijkse grafiek van Ethereum, dan zien we dat de munt veel prijsactie mee heeft gemaakt. Op zondag 7 april steeg de ETH koers naar $184 dollar. Echter, op donderdag 11 april verloor Ethereum al haar winsten en daalde de koers weer naar $162 dollar.

 
Ethereum ETH prijs


Ethereum lijkt de afgelopen dagen rustig af te wachten op een signaal die Bitcoin af gaat geven. Als BTC de weg naar boven in slaat verwachten we dat ETH zal volgen. Een koersstijging richting de $185 dollar ligt dan in de lijn der verwachtingen.

 

Ripple (XRP) verliest 8% in 7 dagen tijd

Ook Ripple, de op 1 na grootste altcoin, ziet de afgelopen dagen een stabiel koersverloop. Op het moment van schrijven ligt de Ripple prijs rond de $0,326 dollar. 24 uur geleden lag de XRP prijs rond de $0,327 dollar. Dat betekent dat de koers met 0,30% is gedaald vandaag.

 
Ripple XRP prijs


Als we kijken naar de wekelijkse grafiek, dan zien we dat Ripple een verlies van meer dan 8 procent heeft geleden. Het zou een goed teken zijn als de Ripple koers tot boven de $0,35 dollar stijgt. Aan de andere kant zou het een teken van zwakte zijn als de munt onder de $0,32 zakt. De koers zou dan terug kunnen zakkten tot $0,28 dollar.

 

Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

Bitcoin nieuws

Miljardair voorspelt gigantische koersstijgingen voor Bitcoin
Amerikaanse centrale bank print recordhoeveelheid briefgeld
Grayscale verwacht spoedige goedkeuring van Bitcoin ETF door SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen