Bitcoin amerika, usa
Bitcoin

Crypto-analist Kaleo voorspelt: ‘Bitcoin koers naar $100.000 na Amerikaanse verkiezingen’

De crypto analist Kaleo is momenteel extreem bullish over de Bitcoin koers. Volgens de analist is het een kwestie van tijd voordat de digitale munt het niveau van 100.000 dollar voorbijschiet. Hij denkt dat we tot na de Amerikaanse verkiezingen geduld moeten hebben.

Bitcoin naar 100.000 dollar

Op Twitter legt Kaleo uit dat hij momenteel een patroon in de grafiek van Bitcoin ziet die op het einde van 2023 lijkt. Mocht Bitcoin dat patroon daadwerkelijk herhalen, dan kan de digitale munt volgens hem weleens nieuwe all-time highs op de grafiek printen.

“Ik heb de fractal van de prijsactie afgelopen september/oktober eens over die van dit jaar gelegd. Gewoon voor de fun. Dit dient als een goede herinnering dat september de bodem van de range markeerde en ‘uptober’ leidde tot een solide positieve shit in het momentum, maar de fun begon echt aan het einde van december”, zo vertelt de analist.

Het is volgens Kaleo nog een kwestie van geduld, omdat hij Bitcoin na de verkiezingen echt los ziet gaan. “Nog iets meer geduld vrienden. Het zal niet lang meer duren voordat slapeloze nachten weer de norm zijn. Geniet van de rust zolang het duurt”, aldus Kaleo.

Bitcoin naar 112.000 dollar in december

Op basis van de onderstaande grafiek lijkt Kaleo voor december een sluitkoers van 112.000 dollar te voorspellen voor Bitcoin.

Als volgende trekt de analist nog een vergelijking tussen Bitcoin en goud. Volgens de analist staat Bitcoin op het punt van uitbreken ten opzichte van goud en kan de digitale munt nieuwe all-time highs bereiken.

“Stel je eens voor dat je naar de Bitcoin/goud-verhouding kijkt en niet gelooft dat deze op het punt staat om naar nieuwe all-time highs te stijgen”, aldus Kaleo in commentaar op de onderstaande grafiek.

Wat denk jij? Gaat Bitcoin dit jaar nog naar nieuwe all-time highs bewegen of overdrijven analisten als Kaleo het een beetje op dit moment?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Sterk vierde kwartaal voor Bitcoin verwacht na doorbraak boven $65.000
Houdt Bitcoin stand boven de kritieke grens van $65.000?
Bitcoin koers op $65.000: ETFs groeien met $366 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Rechtszaak Ripple vs. SEC: Een beslissend moment nadert
Meest betrouwbare Bitcoin-signaal springt op groen