Bitcoin up
Bitcoin

Bitcoin doorbreekt $64.000 opnieuw: Wat maakt beleggers zo optimistisch?

De Bitcoin koers steeg zojuist opnieuw naar het niveau van 64.000 dollar. Maar waarom is de markt op dit moment zo bullish? Kunnen we verdere stijgingen en mogelijk een nieuwe all-time high verwachten?

Stijging van 35% voor Bitcoin

De populaire analist Titan of Crypto is extreem bulllish over Bitcoin en voorspelt vanaf de huidige koersen een stijging van 35% naar 85.000 dollar.

Hij zet zijn target op dat niveau vanwege een uitbraak-signaal van de Relative Strength Index (RSI) op de weekgrafiek, die op een explosieve beweging aan het einde van het jaar hint.

Met de overgang van zondag op maandag heeft Bitcoin in ieder geval een sterke weeksluiting achter de rug. Titan of Crypto is optimistisch en hij ziet uiteindelijk dus een stijging van de Bitcoin koers naar 85.000 dollar op relatief korte termijn.

Als september in het groen weet te eindigen, dan gaat Bitcoin de opwaartse trend volgens Titan of Crypto voortzetten in Q4 2024. “Historisch gezien was Q4 bullish als september een groene maand vormde”, zo vertelt hij op X.

Voor een groene septembermaand moet Bitcoin boven de 59.000 dollar sluiten. Daarmee moeten we dus nog één week boven die koers blijven hangen.

$61.000 is de sleutelkoers voor Bitcoin

Elders zei de populaire handelaar Skew dat er meer bevestiging nodig is van de kracht bij Bitcoin tijdens de week die voor ons ligt.

“Vanuit een technisch perspectief ziet het er nog heel goed uit”, zo vertelde hij op Twitter. Op de dagelijkse grafiek ziet hij wel dat er een serie van higher highs en higher lows nodig zou zijn en moet de 61.000 dollar als sleutelkoers behouden blijven.

De Bitcoin koers van 61.000 dollar ziet hij als een “lijn in het zand”, die BTC moet verdedigen om bullish te blijven. Vooralsnog lijkt dat de lukken, want Bitcoin is momenteel weer met de koers van 64.000 dollar aan het flirten.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Handelslegende: Bitcoin koers kan 400% stijgen ten opzichte van goud in 2025
Kamala Harris spreekt zich eindelijk uit over crypto
Robert Kiyosaki voorspelt Bitcoin koers van $500.000 in 2025 en $1 miljoen in 2030
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Meest betrouwbare Bitcoin-signaal springt op groen