Altcoin

Bitcoin SV daalt 40% nadat advocaat toegeeft dat Wright de private keys niet heeft

Bitcoin SV (BSV) is ‘s nachts met 17% gecrasht. Dit gebeurde vlak nadat Craig Wright niet kon bewijzen dat hij toegang had tot $9 miljard in Bitcoin (BTC).


Wright’s bewijs bevatte geen BTC-keys

De laatste 24 uur waren moeilijk voor BSV investeerders. Zij zagen afgelopen week enorme winsten toen de rechtszaak van Craig Wright nieuwe onthullingen opleverde.

Wright had beloofd te bewijzen dat hij de bezitter was van een enorm Bitcoin fonds, gekoppeld aan Bitcoin-maker, Satoshi Nakamoto. Hierna schoot de BSV koers omhoog tot een all-time-high van $436 dollar.

Echter, een paar dagen later stelde Wright teleur. Hij leverde bewijs in de juridische strijd van miljarden dollars om te bevestigen dat hij toegang had tot een trust fund. Echter bevestigde de advocaat van Wright vervolgens dat zijn bewijs helemaal geen informatie over de private keys bevatte.

“Het bestand dat hij heeft ontvangen, bevat geen private keys van de trust,” vertelde Andres Rivero op 18 januari aan cryptocurrency news outlet Decrypt.

Zelfs al voordat de informatie openbaar werd gemaakt, begon de BSV prijs te dalen naar de $262 – 40% onder de piek van 15 januari.

 

Bitcoin Cash wint marktkapitalisatie terug

Ondanks dat de echte Bitcoin de afgelopen dagen en weken een stabiele stijging laat zien, lijkt het lot van BSV nu onlosmakelijk verbonden met de ontwikkelingen rondom Craig Wright.

De gebeurtenissen veroorzaakten spot in de crypto community. Er werden zelfs memes gemaakt over nep-BTC-transacties.

BSV heeft nu de positie van de vierde grootste cryptocurrency verloren door marktkapitalisatie. De munt had deze plaatst kort overgenomen van Bitcoin Cash (BCH). De Bitcoin Cash prijs is de afgelopen dag juist met 5,5% gestegen.