Bitcoin zou boven de $15.000 kunnen uitkomen deze week

Max Keiser, een vroegere Wall Street handelaar en de host van het RT programma Keiser sport, zegt dat hij gelooft dat de Bitcoin deze week meer dan $15.000 waard zou kunnen zijn.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

In een tweet gepubliceerd op 3 Augustus, heeft Keiser gezegd dat hij aanvoelt dat de Bitcoin boven de $15.000 uit gaat komen. Verder zei hij dat het vertrouwen in centrale banken, centrale regeringen en gecentraliseerd traditioneel geld nog nooit zou laag is geweest. Hij schreef:

“Ik heb er vertrouwen in, dus ik heb nog maar eens $10.000 USD omgezet in Bitcoin. De correlatie is niet gelijk aan het oorzakelijke verband, maar normaal wanneer ik een paar duizend USD omzet in Bitcoin, stijgt de Bitcoin prijs aanzienlijk.”


Keten van ‘Bull’ factoren

Keisers voorspellingen zitten op een lijn met een recent uitgebracht rapport door Delphi Digital, volgens hen vormt zich momenteel een macro-economisch landschap die de perfecte omstandigheden creëeren voor een Bitcoinprijs stijging. Het rapport zei:

“Allereerst, en beargumenteerbaar het meest belangrijke, is dat de houding van wereld banken een drastische wending heeft genomen richting een soepeler monetair beleid. De Fed, ECB, BOJ, PBOC en vele anderen bereiden marktpartijen nu voor op meer renteverlagingen en aanvullende stimuleringsmaatregelen, terwijl ze proberen de huidige economische expansie in stand te houden. ”

Keiser leidde de weerstand in Juni tegen nee-zeggers van de Bitcoin, toen deze de $11.000 overschreed. De weerstand was met name gericht tegen goud enthousiasten, die vonden dat ondanks Bitcoins prestaties het nog steeds een inferieur goed was tegenover goud.

Gedurende dezelfde maand reageerde hij ook op het feit dat de Bitcion all-time-high hashrates bereikte, claimend dat hashrates een goede indicator zijn voor prijsveranderingen.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken