Bitcoin, prijs
Bitcoin

Bitcoiner schept op over zijn rendement van 20.000.000% op de digitale munt

De prominente Bitcoiner Max Keiser, die vanaf de eerste uren aanwezig was bij de revolutie die Satoshi Nakamoto teweegbracht, schept via Twitter (of X) op over het rendement van 20.000.000 procent dat hij sinds 2011 boekte op zijn investering in Bitcoin.

Hoeveel Bitcoin heeft Max Keiser?

Het is niet duidelijk hoeveel Bitcoin Max Keiser precies in bezit heeft. Dat zijn zaken waar hij dan weer geen informatie over deelt en dat is natuurlijk zijn goed recht.

Maar het moge duidelijk zijn dat de investeerder, die er al sinds 2011 bij is, waarschijnlijk een behoorlijke hoeveelheid Bitcoin in bezit heeft. Sinds jaar en dag identificeert Max Keiser zich ook als Bitcoin-maximalist (what’s in the name).

Wat betekent dat hij weinig moet hebben van altcoins. Max Keiser is een pure Bitcoiner.

Voor de toekomst heeft Max Keiser ook hoge verwachtingen. Eerder sprak hij namelijk over een zogenaamde “god candle” die de Bitcoin koers naar 100.000 dollar zou moeten optillen.

Geruchten over Bitcoin-investering van Qatar

Max Keiser gelooft dat Bitcoin op de lange termijn richting de koers van 220.000 dollar kan exploderen. “Dat lijkt voor sommigen misschien agressief, maar er is een kans dat we een God-candle van 100.000 dollar zullen zien in één tick”, zo schreef hij in een bericht op Twitter.

Als onderbouwing voor zijn verhaal verwijst Keiser naar de geruchten die momenteel rondgaan over mogelijke investeringen van Qatar in Bitcoin.

Volgens die geruchten zou het pensioenfonds van Qatar plannen hebben om voor 500 miljard dollar aan Bitcoin te kopen. Dat zou bijna de gehele huidige market cap van Bitcoin toevoegen aan de markt.

Als ze dat daadwerkelijk doen, dan zou Max Keiser weleens gelijk kunnen krijgen met de “god candle” van 100.000 dollar waar hij al langer over speculeert.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’