Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Bitcoin’s lokale marktstructuur wijst op nieuwe all-time highs

Bitcoin handelt inmiddels 16% boven de lokale bodem van 52.546 dollar die op 6 september bereikt werd. Daarmee beginnen analisten geloven dat Bitcoin aan de grote trendomkering begonnen is, en we op weg zijn naar nieuwe all-time highs. Op het moment van schrijven komt de Bitcoin koers binnen op 60.300 dollar.

Lokale marktstructuur van Bitcoin is bullish

“Bitcoin’s lokale marktstructuur is hier weer bullish, nadat we boven de vorige high van september wisten te sluiten en ook een higher low te pakken hebben”, zo redeneert Bitcoin-analist Jelle op Twitter.

Jelle refereerde hiermee naar de recente high van Bitcoin van 60.670 dollar die op 13 september bereikt werd. Deze was weer hoger dan de 59.830 dollar van 3 september. Deze setup van de analist suggereert dat de markt sterk genoeg is om de weerstand op 65.000 dollar te overwinnen.

“Bitcoin lijkt rijp om de koers van 65.000 dollar voorbij te streven en vervolgens naar nieuwe all-time highs te stijgen”, aldus Jelle.

Hij is niet de enige analist die tot deze conclusie komt. “De lokale bullish verandering ziet er veelbelovend uit”, zo schrijft ook de pseudonieme analist Altstein Trader onder de analyse van Jelle op Twitter.

Bitcoin in het midden van een kanaal

Dan stappen we over naar Daan Crypto Trades, die ontdekte dat Bitcoin momenteel in het midden van een dalend trendkanaal zit.

“Naar mijn mening zal de volgende kaars van 5% bepalen waar de daaropvolgende kaars van 10% naartoe gaat. Dit is een interessante spot”, aldus Daan Crypto Trades over de huidige setup van Bitcoin.

Die eerste 5% is inmiddels gepakt door Bitcoin met de stijging tot boven de 60.000 dollar. Daarmee lijkt het er volgens Daan Crypto Trades op dat we hierna nog 10% gaan stijgen, wat de Bitcoin koers op 66.000 dollar zou brengen, tot boven het target van Jelle.

Kunnen we dan toch weer voorzichtig dromen over nieuwe all-time highs?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Michaël van de Poppe: “Bitcoin koers kan snel nieuwe all-time high bereiken”
BlackRock: ‘Bitcoin is een unieke diversificator voor portfolio’s’
Bitcoin koers ontploft na renteverlaging, wat verwachten experts nu?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins