bitget banner
Persbericht

Bitget breidt Innovation Zone uit met prioritaire toegang tot uitzonderlijke projecten

Victoria Seychellen, 2023 – Bitget, de toonaangevende wereldwijde crypto derivaten beurs, kondigt aan AI (Artificial Intelligence), Arbitrum en NFT Zone Listings toe te voegen aan zijn Innovation Zone voor gebruikers die hun crypto portfolio in een vroeg stadium willen blootstellen aan gerelateerde tokens. De nieuw vermelde tokens moeten regelmatig worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat de token voldoet aan de platformstandaarden van Bitget, waaronder handelsvolume, liquiditeit, het team, projectontwikkeling en andere criteria om de noteringsstatus actief te houden. De uitgebreide Innovation Zone vermeldingen zijn bedoeld om gebruikers te helpen bij het ontdekken van digitale activa van hoge kwaliteit en tegelijkertijd gediskwalificeerde tokens te filteren.

Alle digitale activa die in Innovation Zone worden vermeld, worden regelmatig beoordeeld om ervoor te zorgen dat de tokens op de lange termijn omhoog gaan. Op basis van vereisten op het gebied van handelsvolume en liquiditeit, netwerk- of slimme contract stabiliteit, team betrokkenheid, activiteit van de gemeenschap, wangedrag of nalatigheid, enzovoort, wordt het token beoordeeld voor een voortschrijdende waardering periode van 60 dagen, en degenen die die niet aan de criteria voldoen, worden geschrapt.

Binnen deze week waren er al 21 tokens opgenomen in de Innovation Zone, waaronder zeven AI-gerelateerde en zes Arbitrum-gerelateerde tokens. De meeste van deze nieuw genoteerde tokens waren getuige van een overweldigend enthousiasme van investeerders, met de grootste winst van 1263% voor Future (AI), gevolgd door 646% voor Botto (BOTTO) en ten derde 450% voor ArbInu (ARBINU), volgens de gegevens van de afgelopen week. Verschillende populaire startup projecten op het gebied van kunstmatige intelligentie, zoals SingularityNET (AGIX), Image Generation AI (IMGNAI), Artificial Liquid Intelligence (ALI), Oraichain (ORAI) en Future AI (AI), worden nu ook verhandeld op het platform van Bitget. En Blur (BLUR), de native token van de NFT-marktplaats en aggregator voor professionele handelaren, zal op 14 februari zijn wereldwijde eerste Listing krijgen in de NFT-zone, een andere belangrijke categorie van de Innovation Zone van Bitget.

Gracy Chen, algemeen directeur van Bitget, verteld: “Bij Bitget doen we altijd ons best om kwaliteitsprojecten met potentie te ondersteunen en de ontwikkeling van de industrie als geheel op de lange termijn te vergemakkelijken. Door een rigoureus controleproces te implementeren, kan de Innovation Zone gebruikers helpen bij hun onderzoeksproces om verborgen juweeltjes te ontdekken in het enorme aantal tokens dat elke dag wordt gelanceerd, en gebruikers kunnen vervolgens beslissen welk token dan het beste bij hun eigen portfolio past.

Ondertussen zijn de gegevens van Bitget opgenomen in het Coin360 Verified Exchange-gegevens dashboard en zijn de stortings- en opnamegegevens gekoppeld aan het blockchain-analyse platform, Nansen, waardoor gebruikers de platform gegevens gemakkelijker kunnen verifiëren, wat zorgt voor transparantie en bescherming van de belangen van zowel particuliere en institutionele gebruikers.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency beurs met innovatieve producten en sociale handelsdiensten als belangrijkste kenmerken, en bedient momenteel meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld. De beurs zet zich in voor het bieden van een veilige, one-stop-handelsoplossing aan gebruikers en heeft tot doel de acceptatie van cryptovaluta te vergroten door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het Italiaanse toonaangevende voetbalteam Juventus en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.