Bitget Tradingview
Persbericht

Bitget integreert met TradingView voor de handel in crypto-derivaten

VICTORIA, SeychellenBitget, een toonaangevende beurs voor crypto-derivaten en copy trading platform, heeft aangekondigd dat het ondersteuning voor TradingView heeft geïntegreerd – een financieel analytisch platform dat wereldwijd bij miljoenen handelaren populair is. De nieuwe toevoeging vergroot de gebruiksvriendelijkheid van de diensten van Bitget en biedt gebruikers de mogelijkheid van een gestroomlijnde handelservaring te profiteren en meer geïnformeerde en professionele beslissingen te nemen, terwijl ze van de uitstekende bescherming en veiligheid van Bitget gebruik maken.

TradingView is een charting- en handelsplatform. Het stelt gebruikers niet alleen in staat om technische en fundamentele analyses met behulp van overzichtelijke hulpmiddelen uit te voeren, maar ook om via het grootste sociale platform voor beleggers te communiceren. Met de TradingView integratie hebben de gebruikers van Bitget nu toegang tot een verscheidenheid aan geavanceerde analysetools, waaronder grafieken, realtime marktgegevens en technische indicatoren, en kunnen ze nieuwe strategieën leren die door miljoenen actieve handelaren uit de bloeiende, over de hele wereld verspreide gemeenschap zijn getest.

Nog belangrijker is dat de integratie met TradingView de gebruikers van Bitget de flexibiliteit biedt om perpetuele futures rechtstreeks vanuit de interface van TradingView te verhandelen en hulpmiddelen voor meer gemak en toegankelijkheid onderweg in gebruik te nemen. Het handelsproces verloopt zodoende soepeler en de risico’s worden beperkt, grotendeels dankzij de snelle toegang tot actuele marktinformatie en de ondersteuning door de gemeenschap.

“Bitget is er trots op als een van de weinige spelers in de branche voor deze integratie te zijn gekozen. We verwachten dat deze samenwerking tot een betere gebruikerservaring en diepere inzichten zal leiden. Bij Bitget is het bevorderen van het gebruik van crypto door middel van samenwerkingsverbanden met gerenommeerde organisaties altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. Het is ons een genoegen om met TradingView, een toonaangevend wereldwijd financieel platform, samen te werken om ons aanbod in het geavanceerde en bloeiende ecosysteem te integreren. Door deze integratie krijgen miljoenen gebruikers via hun TradingView-accounts toegang tot de diensten van Bitget, waardoor het voor meer handelaren eenvoudiger wordt om de overstap naar de wereld van Web3 te maken,” merkte Gracy Chen, Algemeen directeur van Bitget, over de samenwerking op.

Bitget is onlangs in 2022 wat handelsvolume betreft tot de Top 3 van handelsbeurzen voor crypto-derivaten doorgedrongen. De integratie met TradingView komt kort nadat copy trading op de spotmarkt in het aanbod van de diensten van Bitget werd opgenomen, waardoor gebruikers van de beurs zowel activa op de futures- als op de spotmarkt met de investeringsvaardigheden van professionele handelaren kunnen verhandelen.

Over Bitget

Bitget werd in 2018 opgericht en is een van de meest toonaangevende cryptobeurzen ter wereld met innovatieve producten en sociale handelsdiensten als voornaamste functies, en bedient momenteel meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld. De beurs streeft ernaar de gebruikers een veilige en allesomvattende handelsoplossing te bieden en heeft ten doel de aanvaarding van crypto te verhogen door met betrouwbare partners samen te werken, zoals de beroemde Argentijnse voetballer Lionel Messi, het vooraanstaande Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Over TradingView

TradingView is een van ‘s werelds populairste grafiek- en handelsplatforms en biedt een scala aan technische, teken- en analytische hulpmiddelen. Aangedreven door robuuste technologieën in browser-, desktop- en mobiele apps, biedt het platform toegang tot live gegevens, het laatste nieuws, financiële rapporten en integraties met geselecteerde brokers. Na een decennium van constante groei wordt de TradingView-community bezocht door meer dan 30 miljoen maandelijkse gebruikers die op één plek markten in kaart brengen, erover chatten en verhandelen