bitgetbitkeep
Persbericht

Bitget investeert $30 miljoen dollar in Multi-Chain Wallet BitKeep en wordt als stakeholder gewaardeerd op $300 miljoen dollar

VICTORIA, SeychellenBitget, het grootste crypto copy trading-platform, heeft een investering van $30 miljoen dollar gedaan in de gedecentraliseerde multi-chain wallet van BitKeep met meerdere blockchains aangekondigd en wordt de controlerende stakeholder. Door de deal kan de beurs zijn dienstenaanbod uitbreiden en tegelijkertijd BitKeep ondersteunen bij het verbeteren van de stabiliteit en veiligheid van zijn aanbod. Het is ook bedoeld om beide bedrijven te helpen hun sterke punten te benutten en samen te werken aan het verbinden van DeFi en CeFi.

De investering omvat de fusie van BitKeep Wallet met het zakelijke domein van Bitget, waardoor het bestaande gebruikersbestand en productaanbod aanzienlijk wordt versterkt. De BitKeep-wallet is opgericht in 2018 en biedt ononderbroken en betrouwbare niet-bewarende wallet-, swap- en NFT-marktplaatsdiensten aan zijn gebruikersbestand van meer dan 8 miljoen in 168 landen. De wallet ondersteunt 90 mainnet-netwerken zoals Bitcoin, Ethereum, BNB Chain, Polygon en Solana, en meer dan 250.000 soorten activa in meer dan 20.000 dApps.

Als onderdeel van de deal heeft Bitget $30 miljoen dollar geïnvesteerd in BitKeep, waardoor het zijn aandeelhouderschap heeft vergroot en de controlerende belanghebbende van het bedrijf is geworden, geschat op $300 miljoen dollar tijdens de vorige financieringsronde. De samenwerking met Bitget geeft de wallet toegang tot de bewezen technologie en beveiligingsmogelijkheden van de beurs in het uitwisselingsdomein, waardoor het de stabiliteit en veiligheid van zijn diensten verbetert.

De investering in de portemonnee is een belangrijke stap voor Bitget, omdat het zijn zakelijke territorium zal uitbreiden naar de walletsector en zal helpen bij het bieden van native opslag- en vermogensbeheerdiensten. Door BitKeep’s gevestigde gebruikersbestand van 8 miljoen te integreren, krijgt Bitget toegang tot een geheel nieuw publiek van potentiële klanten. Dit is een van de cruciale stappen van Bitget naar toegang tot Web3 als onderdeel van zijn nieuwe Go Beyond Derivatives-strategie, die voorziet in het koppelen van CeFi en DeFi, waardoor het platform wordt getransformeerd van een toonaangevende contractuitwisseling naar een uitgebreide en holistische uitwisseling met zijn eigen ecosysteem.

Gracy Chen, managing director bij Bitget, zei het volgende over de investering:

“Deze stap is een win-win keuze voor Bitget en BitKeep en vergemakkelijkt gezamenlijke inspanningen in de gedecentraliseerde ruimte en daarbuiten. We zijn niet alleen verheugd om het team van BitKeep de nodige ondersteuning te bieden om de veiligheid en stabiliteit van zijn dienstenaanbod te versterken, maar we zijn ook verheugd om zo’n gevestigde speler in de sector deel uit te laten maken van ons groeiende ecosysteem. Als één van de meest vertrouwde crypto-uitwisselingen met een gebruikersbeschermingsfonds van $300 miljoen dollar, weten we hoeveel veiligheid en betrouwbaarheid betekenen voor cryptovaluta-gebruikers en zijn we ervan overtuigd dat de integratie van onze native oplossingen in dit domein in het BitKeep-framework zijn imago als een aantrekkelijke wallet.”

Moka Han, Chief Operating Officer bij BitKeep, deelde ook haar mening over het belang van de investering voor gebruikers en voegde eraan toe:

“De investeringsovereenkomst impliceert niet alleen financiële maar ook technische ondersteuning, die ons zal worden geboden door een professioneel team samen met de ervaring die nodig is voor productgroei en marktuitbreiding. We zijn enthousiast over deze samenwerking en het potentieel dat het heeft om onze gebruikers nog uitgebreidere diensten voor het beheer van digitale activa te bieden. We geloven dat een nauwe samenwerking met Bitget niet alleen de groei van ons bedrijf zal stimuleren, maar ons ook waardevolle ervaringsuitwisseling zal bieden waar onze gebruikers van zullen profiteren.”

De indrukwekkende reeks diensten van BitKeep gaat veel verder dan een crypto-wallet. Het biedt gebruikers toegang tot verschillende DeFi-protocollen en NFT-projecten in verschillende blockchains via de geïntegreerde dApp-verkenner, waardoor naadloze en moeiteloze interacties met cryptotransacties mogelijk worden. Het ondersteunt ook een NFT-marktplaats, een launchpad en een swap-functie. Als een speciaal gebouwde oplossing met diverse mogelijkheden, zal BitKeep Bitget verder naar de Web3-ruimte stuwen zodra de integratie is voltooid.

In mei 2022 kondigde BitKeep een fondsenwerving van $15 miljoen dollar aan tegen een waardering van $100 miljoen dollar. Dragonfly Capital leidde de ronde met deelname van KuCoin Ventures, A&T Capital, Foresight Ventures, SevenX, Matrixpor, Bixin Capital, Danhua Capital, Peak Capital en YM Capital.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ‘s werelds meest toonaangevende cryptobeurs met copy trading- en futures-diensten als belangrijkste kenmerken. De beurs bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, allesomvattende handelsoplossing te bieden. Het inspireert ook individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL. Volgens Coingecko is Bitget momenteel een top 5 futures-handelsplatform en een top 10 spothandelsplatform.