Persbericht

Bitget werkt samen met Core DAO om een ecosysteem fonds van $ 200 miljoen te lanceren

VICTORIA, Seychellen, april18e, 2023 Bitget, het beste crypto derivaten- en copy trading platform, is een samenwerking aangegaan met Core DAO, de organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van het Satoshi Plus ecosysteem. De samenwerking omvat een ecosysteem fonds van $200 miljoen dat zich richt op de ondersteuning van gedecentraliseerde applicaties (DApps) die zijn gebouwd op de Core Network Layer-1 blockchain.

De lancering van het fonds volgt op de lancering van het mainnet van het Core netwerk en de eerste airdrop van CORE tokens, die werden geclaimd door meer dan 1,5 miljoen gebruikers, en recente integraties met het cross-chain messaging protocol, LayerZero en het toestemmingloze Oracle protocol Switchboard. Het ecosysteem fonds, dat wordt ondersteund door strategische partners, waaronder Bitget en MEXC, zal ondersteuning bieden aan projecten in een vroeg stadium voor onderzoek en ontwikkeling, werving, marketing, programma’s voor gemeenschapsopbouw en andere prioritaire groei initiatieven.

Afgezien van de investering van $200 miljoen, omvat het partnerschap ook de mogelijke vermelding van Core projecten en de opening van een nieuwe Core Trading Zone op Bitget en de geïntegreerde BitKeep wallet. Speciale aandacht zal worden besteed aan het Core ecosysteem fonds en technologische inspanningen, waarbij het project de steun en ervaring van het Bitget team krijgt op het gebied van beveiliging en andere mogelijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Bitget is ook van plan een van de validators van het Core netwerk te worden en Core staking op de beurs te ondersteunen. Met meer dan 8 miljoen gebruikers kan Bitget voorzien in aanzienlijke stakingsbehoeften voor het Core DAO ecosysteem en het voorzien van de nodige liquiditeit.

“Deze investering is een meer bewijs van onze toewijding om de blockchain space vanuit verschillende invalshoeken te ondersteunen. We moeten in gedachten houden dat het doel van blockchain is om de echte wereld te verbinden met de Web3 space, en dat is precies wat we promoten met dit partnerschap en onze steun aan het ecologische fonds. Met onze hulp zijn we ervan overtuigd dat Core grote hoogten kan bereiken en de echte principes van decentralisatie kan bevorderen, die gebaseerd zijn op transparantie en de verbetering van de cross-chain ervaring van gemeenschapsleden,” reageerde Gracy Chen, de algemeen directeur van Bitget, op de aankondiging van de samenwerking.

In tegenstelling tot branchegenoten, zal het ecosysteem fonds van Core DAO geen gebruik maken van een op subsidies gebaseerd systeem waarin het belangrijkste criterium van een project om financiële steun te ontvangen een toezegging is om voort te bouwen op een bepaald protocol. In plaats daarvan zal het ecosysteem fonds van Core elk project belonen voor het behalen van op maat gemaakte en overeengekomen benchmarks die tastbare waarde opleveren voor de Core gemeenschap.

“Te vaak lijken subsidieprogramma’s ontworpen om de krantenkoppen te halen en een momentum op korte termijn te genereren in plaats van projecten te incuberen die zijn afgestemd op het succes van het ecosysteem op lange termijn,” vertelde Rich Rines, eerste bijdrager bij Core DAO. “Core DAO heeft altijd prioriteit gegeven aan het creëren van technologie van de hoogste kwaliteit versus de ‘eerste’ of de ‘snelste’ zijn om iets te doen. Daarom zal ons ecosysteem fonds met Bitget projecten stimuleren voor hun vermogen om zowel waarde te leveren als succes te behouden.”

Deze samenwerking volgt op de recente lancering van het Bitget Web3 Fund, dat deel uitmaakt van de voortdurende inspanningen van Bitget om de ontwikkeling van de Web3 en crypto industrie te vergemakkelijken. De Bitget beurs heeft onlangs een extensieve uitbreidingscampagne ondergaan, gericht op het promoten van de Go Beyond Derivatives strategie, die voorziet in samenwerking met verschillende real-world en Web3 projecten. Een van de nieuwste initiatieven was het sleeve partnerschap met de voetbalclub Juventus en de toegang tot Web3 space door de acquisitie van verschillende gerelateerde projecten. Bitget is van plan de acceptatie van blockchain te bevorderen door een breder publiek van gebruikers toegang te bieden tot gedecentraliseerde diensten en breidt zo zijn productassortiment uit.

Over Bitget

Opgericht in 2018,is Bitget‘s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs met diensten voor het verhandelen van futures en copy tading als belangrijkste kenmerken. De beurs bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, allesomvattende handelsoplossing te bieden. Het inspireert ook individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële organisator van e-sports evenementen PGL. Volgens Coingecko is Bitget momenteel een top 5 futures handel platform en een top 10 spot handel platform.

Over Core DAO

Core DAO is een Layer-1 blockchain die de decentralisatie en veiligheid van Bitcoin combineert met de schaalbaarheid en bruikbaarheid van Ethereum. Via het Satoshi Plus consensusmechanisme integreert Core DAO de beste aspecten van Proof of Stake en Proof of Work. De Core DAO bestaat uit een wereldwijde groep bijdragers die de groei van de Satoshi Plus consensus en de kracht van blockchain technologie willen bevorderen om de samenleving opnieuw vorm te geven op basis van een filosofie van co-creatie. Bezoek coredao.org voor meer informatie of om vandaag nog te beginnen met bouwen.