bitgetpb
Exchange

Bitget’s Smart Portfolio Bot maakt geavanceerde crypto trading mogelijk voor gebruikers

Victoria, Seychellen, 27 september, 2023Bitget, het toonaangevende crypto derivaten en copy trading platform, heeft de lancering aangekondigd van Smart Portfolio, een intelligente investeringsbot die is ontworpen om het rendement te verhogen. Dit is een baanbrekende toevoeging aan het platform dat traders en investeerders de mogelijkheid biedt om hun portfolio dynamisch te beheren, zodat gebruikers activa kunnen herschikken op basis van prijsfluctuaties om hogere winsten te behalen.

De Smart Portfolio bot betekent een enorme sprong voorwaarts in de manier waarop gebruikers hun portfolio’s met digitale activa beheren. Het is een intelligente bot die voortdurend en dynamisch posities herbalanceert binnen een door de gebruiker geselecteerd portfolio van cryptovaluta, zodat een constant aandeel van elke coin wordt behouden. Smart Portfolio verschuift toewijzingen tussen cryptovaluta in de portfolio van een gebruiker als de marktwaarden veranderen. De bot zal winst boeken wanneer de activaprijzen pieken en extra crypto kopen wanneer de prijzen laag zijn. Dit dynamisch herbalanceren heeft als doel om de totale waarde van het portfolio in de loop van de tijd te verhogen ten opzichte van het simpelweg vasthouden van activa.

Gebruikers kunnen kiezen uit twee herbalanceringsmodi die zijn afgestemd op hun unieke investeringsstrategie: percentage-van-portfolio herbalanceren en kalender herbalanceren. Percentage-van-portfolio herbalanceren wordt getriggerd wanneer de procentuele toewijzing van een of meer coins afwijkt van het vooraf ingestelde doel met een drempelbedrag, als gevolg van veranderingen in de marktkapitalisatie. Dit helpt om de gewenste coin verhoudingen te behouden. Kalender herbalanceren betekent dat er op vaste intervallen tijdgebaseerde aanpassingen plaatsvinden om het evenwicht te herstellen naar de vooraf ingestelde toewijzingen, als de percentages zijn afgedreven. De intelligente bot analyseert het prijsmomentum en de volatiliteit om de optimale tijden te bepalen om in beide modi te herbalanceren. De algoritmes zijn gericht op het maximaliseren van het rendement uit het herbalanceren van het portfolio op basis van de marktomstandigheden.

Smart Portfolio bot met dynamisch herbalanceren maakt het mogelijk om systematisch laag te kopen en hoog te verkopen gedurende de cycli van de markt. De key is om snel te traden om winsten te maken op korte termijn prijspieken voordat de waarden weer dalen. Herinvesteer vervolgens het vrijgekomen geld in ondergewaardeerde coins die klaar zijn om te rallyen. Dit mechanisme kan de totale hoeveelheid aangehouden cryptovaluta activa in de loop van de tijd gestaag doen toenemen.

Er zijn vaak correlaties tussen cryptovaluta en sectoren in de cryptomarkt. Als sommige coins in waarde stijgen, kunnen andere dalen. Het simpelweg vasthouden van activa kan grote winstkansen missen tijdens deze cycli. Als bijvoorbeeld een paar coins in prijs stijgen en vervolgens beginnen te dalen, kunnen sommige andere coins tegelijkertijd beginnen te stijgen. Door tijdig actie te ondernemen om de eerste coins dicht bij hun piek te verkopen en deze winst te gebruiken om de goedkopere stijgende coins te kopen, kunnen investeerders extra winst maken.

Smart Portfolio biedt passieve crypto investeerders een krachtig nieuw hulpmiddel om hun rendement te verbeteren. De geautomatiseerde beheerder herbalanceert het portfolio zodat gebruikers achterover kunnen leunen terwijl hun vastgehouden activa groeien. Smart Portfolio stroomlijnt winstnemingen, allocatie en herinvestering met behulp van bewezen trading principes.

“De lancering van onze Smart Portfolio bot illustreert Bitget’s missie om innovatieve oplossingen te blijven bieden die crypto investering slimmer maken. Deze geautomatiseerde portfoliomanager sluit aan bij onze ‘Trade Smarter’-filosofie om technologie in te zetten om gebruikers meer mogelijkheden te geven. Naast intelligente bots blijven we ons platform verfijnen met geavanceerde functies en diensten om traders en investeerders te helpen zich te ontwikkelen in verschillende marktomstandigheden. We zijn vastbesloten om de lat steeds hoger te leggen met meer geavanceerde aanbiedingen om een uitstekend allesomvattend platform te bieden waar mensen met crypto-ervaring van elk niveau zich uitgerust voelen om smarter te traden”, zegt Gracy Chen, Managing Director bij Bitget

Bitget organiseerde onlangs haar eerste topevenement, EmpowerX Top. De top verwelkomde bijna 1900 gewaardeerde gasten en kondigde tijdens het evenement het $100 miljoen EmpowerX Fund aan. Het fonds, dat zich richt op een niet-aflatende toewijding aan het stimuleren van de ontwikkeling van ecosystemen, zal voornamelijk de groei van regionale beurzen, data-analysebedrijven en media-organisaties ondersteunen.

Over Bitget

Bitget werd in 2018 opgericht en is ‘s werelds meest toonaangevende beurs voor cryptovaluta die Copy Trading-diensten als een van de belangrijkste producten aanbiedt. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te traden door een veilige, allesomvattende trading oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Bezoek voor meer informatie:  Website  |  Twitter  |  Telegram  |  LinkedIn  | Discord