Bitvavo Nieuws

Bitvavo voegt Floki Inu (FLOKI) cryptomunt toe aan platform

Bitvavo, de grootste Nederlandse crypto exchange, kondigde vandaag aan dat ze Floki Inu (FLOKI) hebben toegevoegd aan hun platform. Floki Inu is een relatief nieuwe speler in de crypto-wereld. Deze zogenaamde ‘meme coin’ is geïnspireerd op de populaire Shiba Inu (SHIB) coin.

De toevoeging van Floki Inu komt kort na de recente listing van Pepe (PEPE) eerder deze week. Deze snelle opvolging van nieuwe listings onderstreept het streven van Bitvavo om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van hun gebruikers. Het platform werkt continu aan het beschikbaar stellen van de meest populaire cryptomunten.

Wat is Floki Inu?

Floki Inu (FLOKI) is een op Ethereum gebaseerde ERC-20 token. De munt is geïnspireerd op de populaire Shiba Inu coin en speelt in op de groeiende populariteit van ‘meme coins’ binnen de crypto community. Floki Inu heeft sinds zijn lancering veel aandacht getrokken en hoopt dat zijn aantrekkelijke en toegankelijke karakter zal bijdragen aan een breder gebruik en begrip van cryptocurrency.

Risico’s van investeren in meme coins

Hoewel de opkomst van ‘meme coins’ als Floki Inu en Pepe aantrekkelijke investeringsmogelijkheden bieden, benadrukt Bitvavo het belang van voorzichtigheid bij het investeren in deze volatiele assets. De waarde van deze coins kan snel fluctueren, wat zowel kansen als risico’s met zich meebrengt. Bitvavo adviseert investeerders om altijd zorgvuldig hun investeringskeuzes te overwegen.

Speciale aanbieding voor nieuwe klanten

In samenwerking met Newsbit biedt Bitvavo nieuwe klanten een speciale welkomstaanbieding. Maak nu een account aan en ontvang gratis €10 plus de mogelijkheid om voor €1000 gratis te handelen. Mis deze kans niet en maak nu gebruik van deze unieke aanbieding door een account aan te maken via de onderstaande knop.

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt Pepecoin (PEPE) toe
Crypto broker LiteBit houdt ermee op en stuurt klanten naar Bitvavo
Bitvavo voegt cryptomunt SUI toe
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen