ETF
Persbericht

Bitwise kondigt een seedfonds van 200 miljoen dollar aan voor Spot Bitcoin ETF; Solana & Borroe Finance trekken een stroom van nieuwe investeerders aan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl de crypto-gemeenschap de beslissing van de SEC over de Spot Bitcoin ETF afwacht, zijn sommige investeerders al positief over de uitkomst. Een van die investeerders is Bitwise. Bitwise maakte een gedurfde zet door 200 miljoen dollar te investeren in de Bitcoin ETF. Maar dat is niet het enige nieuws in de cryptowereld. Solana en Borroe Finance ($ROE) zijn op basis van prestaties en gemeenschapsondersteuning naar voren gekomen als top cryptovaluta’s, omdat ze veel nieuwe investeerders aantrekken. Zadel op en laten we de details van deze gebeurtenissen verkennen.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<< 

Borroe Finance’s Baanbrekende DeFi-platform

In de sector van gedecentraliseerde financiering (DeFi), maakt Borroe Finance ($ROE) indruk met zijn innovatieve aanpak op de Polygon-keten. Dit door AI aangedreven platform onderscheidt zich door toekomstige inkomsten om te zetten in Niet-Fungibele Tokens (NFT’s), waardoor inkomstenstromen ontstaan die niet alleen kunst zijn, maar tastbare financiële activa.

Het unieke voorstel van het platform heeft de aandacht van investeerders getrokken, en zijn native token, $ROE, wint aan populariteit. De voortdurende voorverkoop, momenteel in Fase 4, heeft al meer dan 217 miljoen $ROE-tokens verkocht, wat neerkomt op meer dan 2,5 miljoen dollar aan financiering.

Het succes van de voorverkoop van Borroe Finance gaat verder dan fondsenwerving; het duidt op de groeiende aantrekkingskracht en potentieel van het project. Investeerders die deelnemen aan de voorverkoop investeren niet alleen; ze worden onderdeel van een nieuw platform dat AI op nieuwe manieren integreert met blockchain. Borroe Finance’s unieke benadering van NFT-gaming en de integratie ervan in liquiditeitspools onderscheiden het in het competitieve DeFi-landschap.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<< 

Bitwise’s Vertrouwen in Spot Bitcoin ETF

In een verrassende wending heeft Bitwise immense vertrouwen getoond in zijn streven naar een spot Bitcoin ETF door zijn S-1-aanvraag bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) te wijzigen. Het bedrijf heeft een substantiële investering van 200 miljoen dollar onthuld voor zijn voorgestelde ETF, een cijfer dat aanzienlijk opvalt in de cryptocurrency ruimte. Deze stap komt in afwachting van de beslissing van de SEC over spot Bitcoin ETF’s, en Bitwise wil zich sterk positioneren op de markt.

De grote seed-investering weerspiegelt een strategische zet van Bitwise om aandacht te trekken en vertrouwen op te bouwen in zijn ETF. In tegenstelling tot de recente aankondiging van BlackRock van een seed-investering van 10 miljoen dollar voor zijn spot Bitcoin ETF, is Bitwise’s toezegging van 200 miljoen dollar een gedurfde verklaring, die een hoog niveau van overtuiging in het succes van zijn ETF-aanbod signaleert.

Deze zet is niet alleen een financieel engagement, maar ook een psychologische, omdat het aantoont dat een entiteit bereid is om tot 200 miljoen dollar aan aandelen in Bitwise’s ETF te kopen. Hoewel deze overeenkomst niet bindend is, dient het als een krachtige blijk van vertrouwen, die mogelijk andere investeerders kan beïnvloeden om Bitwise’s spot Bitcoin ETF serieus te overwegen.

Solana’s Stijgende Succes

Te midden van deze ontwikkelingen is Solana naar voren gekomen als een uitblinker op de cryptocurrency markt. Met een opmerkelijke stijging van meer dan 775% in het afgelopen jaar, heeft Solana investeerders aangetrokken die willen profiteren van zijn indrukwekkende rally. Het succes van de blockchain heeft niet alleen Solana zelf verhoogd, maar heeft ook geleid tot een toename van tokens gebaseerd op de Solana blockchain.

Het vermogen van een handelaar om ongeveer 2.250 SOL te genereren, gelijk aan 245.000 dollar, binnen vijf dagen handel, illustreert het potentieel voor aanzienlijke winsten in het Solana-ecosysteem. De memecoin-gekte geassocieerd met Solana heeft winstneming van vroege investeerders uitgelokt, wat de winstgevendheid van investeringen binnen de Solana blockchain laat zien.

Lookonchain’s analyse over een slimme handelaar die 27 memecoins verhandelde op de Layer 1 blockchain in 11 dagen, waardoor bijna 77.700 dollar werd verdiend met een winstpercentage van 78%, benadrukt de dynamische en lucratieve aard van het Solana-ecosysteem.

Conclusie

Gaat Bitwise een enorme winst maken door het vertrouwen dat zij stellen in de Spot Bitcoin ETF? Of zal dit een enorme fout zijn van het gigantische bedrijf? Het lot van het bedrijf ligt in de handen van de beslissing van de SEC. Gezien de aandacht die Borroe Finance en Solana krijgen, wordt het waarschijnlijk een geweldig jaar voor deze twee altcoins.

Leer hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Voorverkoop | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.