Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Bitwise lanceert eerste reclame voor Spot Bitcoin ETF

De lancering van de Spot Bitcoin ETFs in de Verenigde Staten lijkt steeds dichterbij te komen. Er is gigantisch veel concurrentie in deze tak van de industrie, dus Bitwise probeert nu al het grote publiek voor zich te winnen met een nieuwe reclame. In de reclame zien we acteur Jonathan Goldsmith, die “The Most Interesting Man in the World” speelde in een campagne voor Dos Equis Beer.

Dat persona probeert Bitwise in de onderstaande reclame nieuw leven in te blazen. In plaats van de woorden “Stay thirsty, my friends” van de bier-reclame, zegt hij nu “Weet je wat interessant is deze dagen? Bitcoin. Let op Bitwise, mijn vrienden.”

De lancering komt dichterbij

Hoewel de SEC nog geen enkele Spot Bitcoin of Ethereum ETF heeft goedgekeurd, voel je aan alles dat een lancering nabij is.

Waar Bitcoin afgelopen week nog een flinke klap kreeg, lijken de bulls nu rustig weer het momentum te herpakken. Zo staat de Bitcoin koers op het moment van schrijven op een plus van 5 procent en staan we weer boven de 43.000 dollar.

Dat Bitwise inmiddels al reclames lanceert geeft aan dat zij er vertrouwen in hebben dat de lancering van hun Spot Bitcoin ETF niet lang meer op zich laat wachten.

Mogelijk is het om die reden dat we vandaag weer een mooie plus op de borden zien voor de Bitcoin koers.

Wie is Jonathan Goldsmith?

In principe heeft Jonathan Goldsmit helemaal niets met Bitcoin, althans voor zover wij weten niet.

Goldsmith verscheen tussen 2006 en 2018 in verschillende reclames waarin hij zich portreteerde als “de meest interessante man ter wereld.” Waarin hij in verschillende reclames met humor verpakte “feitjes” over zichzelf deelde.

Zo zou hij de enige man ooit zijn die zonder fouten een Rorschach test maakte en is hij ge-upgrade voor vluchten waarvoor hij niet eens ingecheckt is.

Inmiddels is hij 85 en nu maakt Goldsmith voor Bitwise dus de overstap naar Bitcoin. Onze gok? De acteur krijgt hier een heel mooi geldbedrag voor.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Satoshi Nakamoto ontmaskerd? HBO-documentaire beweert ‘Bitcoin-mysterie’ te onthullen
Kansen in de dip? Bitcoin koers op weg naar $90.000 volgens Raoul Pal
Amerikaanse banencijfers verrassen positief, cryptomarkt blijft stabiel
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Rusland en BRICS werken aan een onafhankelijk betaalsysteem