Blackrock
Persbericht

BlackRock introduceert Ethereum Tokenization Fund, AI Crypto daagt de marktleider van Render uit

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Op 20 maart onthulde BlackRock zijn eerste tokenized fonds, het BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund (BUIDL). Het is bedoeld om klanten de kans te geven rendement op de Amerikaanse dollar te verdienen door zich via Securitize Markets, LLC bij het fonds aan te sluiten.

Dit is de eerste keer dat een echte asset door de grote vermogensbeheerder op een blockchain wordt getokeniseerd, een bewijs van hoeveel acceptatie cryptocurrencies door de jaren heen hebben gekregen.

BlackRock is van plan om van tokenisatie één van de belangrijkste aandachtspunten van zijn digitale activastrategie te maken. BUIDL zal interoperabiliteit tussen traditionele en digitale assets mogelijk maken.

BlackRock gebruikt Ethereum (ETH) om zijn nieuwe fondsen te lanceren en benadrukt het veelzijdige karakter van het Ethereum-netwerk. InQubeta (QUBE), een opkomende cryptovaluta, wil deze veelzijdigheid gebruiken om gemakkelijker toegang te creëren tot investeringen in de ruimte voor kunstmatige intelligentie (AI).

Verwacht wordt dat InQubeta in 2024 beter zal presteren dan zijn concurrent Render (RNDR), ondanks dat laatstgenoemde het afgelopen jaar een groei van 869% kende. De enorme belangstelling die het genereert onder institutionele beleggers en investeerders in cryptocurrency is één van de redenen waarom sommige analisten voorspellen dat InQubeta maar liefst 10.000% groei zal zien, aangezien de voorverkoop meer dan $12,5 miljoen aan tokenverkopen genereert. Dat is veel meer dan top DeFi-projecten zoals Solana (SOL), de vijfde meest populaire cryptocurrency, die tijdens zijn ICO wist op te halen.

Het voorverkoopsucces van InQubeta (QUBE) toont potentieel aan om een top tien cryptocurrency te worden

InQubeta is erin geslaagd een aantal indrukwekkende voorverkoopcijfers neer te zetten, omdat het meer kapitaal genereert dan sommige van de beste DeFi-munten zoals Solana en op koers ligt om meer op te halen dan de Binance Coin, de vierde meest populaire cryptocurrency. Het zou zelfs meer kunnen opleveren dan de 18,3 miljoen dollar die het Ethereum-netwerk tijdens de voorverkoop heeft opgehaald.

Enkele van de factoren die het succes van InQubeta bepalen, zijn onder meer de creatieve manier waarop het de kwestie aanpakt van hoe ontoegankelijk reguliere beleggingsondernemingen kunnen zijn, de tokenomics ervan en de toenemende belangstelling van beleggers voor kunstmatige intelligentie.

Een gedecentraliseerde investeringsruimte

InQubeta biedt toegang tot AI-investeringen, vergelijkbaar met de manier waarop BlackRock fondsen tokeniseert op het Ethereum-netwerk. Startups die in aanmerking komen, mogen investeringen tokeniseren in niet-fungibele tokens (NFT’s) die op de markt worden gemaakt. Deze ERC20-munten bieden investeerders aandelen en beloningen.

Beleggers kunnen in elk van de bedrijven in het ecosysteem investeren door hun niet-fungibele tokens te kopen om aandelen en al het andere beloofde te verwerven. Ze kunnen deze NFT’s zo lang houden als ze willen, of ze op elk gewenst moment op de markt verkopen.

Beleggers kunnen de investeringsruimte van InQubeta ook steunen door QUBE te kopen en vast te houden. De prijs bedraagt momenteel $0,028, maar de prijzen kunnen tegen het einde van het jaar oplopen tot $2, omdat meer investeerders deel willen uitmaken van de oplossing die InQubeta biedt.

Iedereen met QUBE kan zijn bezit inzetten om de Proof-of-Stake blockchain te helpen uitvoeren. Houders kunnen ook deel uitmaken van het bestuur van het ecosysteem. Ze kunnen ideeën aandragen en stemmen over bestaande kwesties, waarbij degenen die het meeste investeren de luidste stemmen krijgen.

BuyQube

BlackRock lanceert het eerste tokenized exchange fund

De lancering van het nieuwe tokenized exchange fund van BlackRock is geweldig voor het Ethereum-netwerk, dat in 2024 met 57% is gestegen. Andere vermogensbeheerders zouden massaal hun blockchain kunnen gebruiken om hun tokenized assets te lanceren, wat leidt tot meer activiteit op de blockchain.

Op de beurs verhandelde fondsen die later dit jaar worden gelanceerd, kunnen de prijs van ETH naar een nieuw recordniveau (ATH) duwen.

Samenvatting

QUBE en ETH zijn twee van de beste crypto’s die je nu kunt kopen vanwege hun groeipotentieel. QUBE zal naar verwachting beter presteren dan zijn moederblockchain, waarbij sommige projecties een groei van maar liefst 10.000% verwachten.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.