Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Blockchain onderzoeksplatform voorspelt: Deze 4 Crypto’s gaan stijgen

Er zijn tekenen dat de bullmarkt gestaag terugkeert, wat doorgaans resulteert in opvallende waardestijgingen van altcoins. Volgens het blockchain-analyseplatform Santiment zijn er vier specifieke cryptoprojecten die extra aandacht verdienen in deze fase. Dit zijn Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Fetch.ai (FET) en Dent (DENT).

Santiment baseert zijn keuze op waarnemingen van het gedrag van de grootste whales van bepaalde cryptocurrencies waarbij ze hun munten weghalen van exchanges. Dit wordt vaak gezien als een bullish signaal aangezien het overbrengen van munten naar persoonlijke wallets of cold storage wordt geïnterpreteerd als een teken dat investeerders van plan zijn om hun munten voor langere tijd vast te houden. Het lijkt er op dat deze groep grote bezitters zich aan het positioneren is voor een bull markt. 

In de laatste drie maanden is er een afname van 4,3% geconstateerd in de top 10 exchange-adressen die Ethereum bezitten. Shiba Inu registreerde ook een duidelijke daling van 2,7% in dezelfde periode. Opmerkelijk genoeg kende Fetch.ai (FET) de meest significante terugtrekking van exchanges, met een afname van 26,1%. Dent (DENT) liet de kleinste daling zien, met een uitstroom van 1,5%. Deze afname van munten op exchanges vermindert de liquiditeit, wat kan leiden tot minder marktvolatiliteit en potentieel hogere prijzen, aangezien er minder munten beschikbaar zijn voor onmiddellijke handel.

Fetch.ai lijkt klaar voor verdere groei

Volgens de prominente crypto-analist Rekt Capital staat Fetch.ai, een project dat kunstmatige intelligentie (AI) met blockchain-technologie combineert, aan de vooravond van nog meer prijsgroei. Het project heeft recent een indrukwekkende groei van 300% over een periode van twee maanden getoond.

Rekt Capital projecteert dat deze opwaartse trend zal voortzetten. Fetch.ai, dat zich richt op het automatiseren van processen zoals vluchtboekingen, heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met SingularityNET. Deze samenwerking wordt gezien als een belangrijke factor die bijdraagt aan de huidige positieve marktbewegingen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Fetch.ai of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?