Blur
Persbericht

Blur en Celestia verzamelen zich, maar NuggetRush steelt de spotlight

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Analisten debatteren over de effecten van Blur’s recente token-ontgrendeling op de prijsprestaties.
  • Celestia (TIA) is naar een nieuwe all-time high van $19 gesprongen.
  • Het miningspel van NuggetRush (NUGX) heeft in de voorverkoop 159 miljoen tokens verkocht.
  • Blur heeft tijdens de huidige bull run 49 miljoen tokens ontgrendeld. Celestia (TIA) sprong amper twee maanden na het loslaten van het hoofdnet naar een recordhoogte.

NuggetRush (NUGX) heeft echter meer tractie gegenereerd nadat bij de voorverkoop 159 miljoen tokens werden verkocht. Het project omvat een miningspel met gouden beloningen. Maar kan NUGX meedoen aan de beste cryptocurrency-investeringen op het gebied van gaming? Laten we de meningen van NUGX-supporters horen.

NuggetRush Kopen

Blur ontgrendelt tokens ter waarde van $32,55 miljoen

De Blur NFT-marktplaats heeft op 16 januari 2024 49,46 miljoen tokens ontgrendeld. De token-ontgrendeling kwam te midden van de strijd van Blur om in januari het bereik van $0,60 te bereiken. Toen de NFT-activiteit eind 2023 toenam, trok de handel op Blur aan. Vervolgens steeg het naar een regio van $0,50.

BLUR werd op 1 december verhandeld tegen $0,5055. Een maand later was BLUR met 14,8% gedaald tot $0,4302 op 7 januari. Het bullish momentum van BLUR nam toe en steeg met 44,0% tot $0,6199 op 15 januari.

Token-ontgrendelingen verminderen meestal de waarde van een munt vanwege het grotere aanbod. Toch heeft BLUR een bullish standpunt behouden nadat zes van de laatste acht tokens zijn ontgrendeld. Analisten verwachten een stijging van de prestaties van Blur wanneer de NFT-activiteit in het eerste kwartaal van 2024 aantrekt. Dit zou BLUR met 8,2% kunnen doen stijgen tot $0,6709.

Celestia bereikt een recordhoogte

Celestia (TIA) blijft één van de best presterende altcoins van de afgelopen twee maanden. Na de lancering van zijn mainnet op 31 oktober 2023 steeg Celestia medio januari naar een recordhoogte. De marktkapitalisatie van Celestia (TIA) is sinds begin november ook met 2,7 miljard dollar gegroeid.

De waarde van TIA op 1 december bedroeg $7,0976. Vier weken later steeg TIA met 97,1% naar $13,98 op 1 januari. TIA bleef bullish en groeide met 36,1% naar $19,03 op 15 januari.

De groei van Celestia (TIA) werd gestimuleerd door de toegenomen inzet op TIA. Verschillende netwerken hebben token-airdrops aangeboden aan Celestia-stakers. Bovendien werkte Celestia samen met Polkadot voor het gebruik van de Data Availability-laag. Analisten zeggen dat de huidige bullish markt de waarde van TIA met 28,9% zou kunnen doen stijgen naar $24,53.

De 50% voorverkoopgroei van NuggetRush daagt de normen in de P2E-sector uit

NuggetRush (NUGX) is een avontuurlijke NFT-gamingexpeditie waarbij spelers mininguitdagingen aangaan die waardevolle beloningen opleveren. Het beschikt over een blockchain-ecosysteem met een play-to-earn-spel dat het dagelijkse leven van een ambachtelijke miner omvat. Op NuggetRush (NUGX) moet je je handen vuil maken om geld te verdienen door minerale hulpbronnen op de markt te verkopen.

Mining op NuggetRush (NUGX) verschilt nauwelijks van het echte leven. Je onderzoekt de bodem, graaft tunnels, raffineert minerale hulpbronnen en verkoopt ze op een marktplaats. De game beloont spelers met NFT’s en game-verzamelobjecten voor het voltooien van miningtaken. Deze uitdagingen variëren van speurtochten tot gevechten, competities en gerangschikt spel.

Uw miningefficiëntie zal bepalen hoe gemakkelijk het is om miningtaken te voltooien. Aan de andere kant wordt uw miningefficiëntie bepaald door uw personeelsbestand en miningmachines. Spelers moeten vakkundig NFT-arbeiders en uitrusting verzamelen om een hoge miningefficiëntie te garanderen. Sommige van deze activa zullen ook als beloning komen nadat je miningbouwtaken hebt voltooid.

NuggetRush (NUGX) heeft een unieke miningervaring gecreëerd. Experts zeggen dat de functies het tot één van de beste DeFi-projecten in de game-industrie kunnen maken. De meeste investeerders zijn gefixeerd op de blockchain-ICO van NuggetRush (NUGX) nadat deze 159 miljoen tokens had verkocht. Het project bevindt zich net in de vijfde vierde fase van de voorverkoop met een symbolische prijs van $0,018.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.