Galaxy Fox
Persbericht

$BOME bood 20x meer rendement voor vroege investeerders; Kan $GFOX 200x?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De memecoin-meta draait om vroege inschrijvingen, en hoe sneller beleggers kopen, hoe meer ze verdienen. Bij het selecteren van de beste cryptocurrencies om te kopen, moeten beleggers rekening houden met de ontwikkelingsfase van het token. Zit hij in de voorverkoop? Live aan de ketting? Al vermeld op gecentraliseerde beurzen?

BOOK OF MEME ($BOME) bood 20x rendement voor vroege investeerders. Degenen die het eerst arriveerden, werden van de ene op de andere dag miljonairs. Dit is hoe memecoins werken, en voor niet-ingewijden is de hoogste ROI-vaardigheid om deze cyclus onder de knie te krijgen, het leren hoe je nieuwe crypto kunt kopen voordat je deze op de markt brengt. Galaxy Fox ($GFOX) bevindt zich nog in de voorverkoop en zal over enkele weken in de detailhandel worden gelanceerd. Zou $GFOX een 200X kunnen doen?

BOOK OF MEME ($BOME) 20x rendement voor vroege investeerders

BOOK OF MEME is uitgebracht door ‘Darkfarms1’, een zelfbenoemde doodle-meester die een ongelooflijk talent heeft voor het maken van memeable kunstwerken. Het $BOME-project hield een voorverkoop, waarbij ongeveer $300.000 werd opgehaald, en ging vervolgens naar de markt. Het begon te vliegen, printte 20x rendement binnen 48 uur en voordat de retracement een marktkapitalisatie (ATH) bereikte van meer dan $1,4 miljard.

Wie is er rijk vandoor gegaan? Iedereen die iets koopt tijdens de voorverkoop en zodra het gelanceerd wordt. In de memecoin-arena is timing alles. Het vinden van een topcrypto om te kopen heeft net zoveel te maken met het project als met de aankoopdatum, en veel investeerders begrijpen dit nog steeds niet. De huidige marktkapitalisatie van $BOME van $750.000 maakt het nog steeds een betere optie dan gevestigde giganten als $DOGE of $SHIB met hun waarderingen van meerdere miljarden dollars. De hele sector zal zich de komende twaalf tot achttien maanden herstellen, en vroeg kopen is de sleutel tot succes. Dat is precies hoe kopers van $BOME een rendement van 20x bereiken.

Galaxy Fox ($GFOX) Klaar om 200x retourzendingen af te drukken?

Galaxy Fox is één van de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen en is nog steeds in de voorverkoop! Investeerders kunnen zich bij dit project aansluiten voordat het op de open markt wordt gelanceerd. De lanceringsomstandigheden kunnen niet beter zijn nu de tweede wind van memecoin-manie begint, en $GFOX zal bovendien profiteren van secundaire wind wanneer de $ETH ETF’s live gaan.

De nieuwe hybride aanpak heeft tot het vroege succes geleid, en het combineren van een prototypisch memecoin-ontwerp met een play-to-earn-game is een winnend recept gebleken. Spelers strijden in het eindeloze runner-spel dat aan het einde van elk seizoen prijzen uitkeert, terwijl ze genieten van alle voordelen die het memecoin-genre beroemd maken.

Het tokenomics-model van Galaxy Fox was de belangrijkste factor en introduceert twee kernfuncties. Beloningen uitzetten waarmee iedereen beloningen kan verdienen in overeenstemming met de ecosysteemactiviteit. Deze stakers zijn belanghebbenden in dit galactische ecosysteem. En de agressieve tokenverbranding verwijdert tokens uit de circulatie en vergroot de schaarste. Tussen deze mechanismen door verdienen stakers rendement op een deflatoir actief, en deze marktkapitalisatie van $5 miljoen zou vóór het einde van het jaar snel kunnen worden geteleporteerd naar een miljardenproject.

Wanneer $GFOX op de open markt wordt gelanceerd, zullen de uitbetalingen op natuurlijke wijze de vraag doen toenemen. Beleggers houden van activa die kapitaal produceren. De verbranding zal het totale aanbod verminderen en alle nieuwe kopers zullen op minder tokens jagen. De toegenomen vraag en het dalende aanbod zijn raketbrandstof voor de prijs, en de uitbraak van Galaxy Fox zal de markt stormenderhand veroveren.

Galaxy Fox Banner

Afsluitende gedachten: Memecoins worden binnenkort opnieuw geprijsd

De hele memecoin-verticaal zal binnenkort worden herzien, en nu de tweede fase van memecoin-manie al aan de gang is, wordt de kans kleiner. De waardepropositie van Galaxy Fox overtreft massaal die van $BOME en investeerders zijn eerder op de partij.

Het verdient zijn vermelding als één van de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen. De meesten vergeten dat $DOGE op zijn hoogtepunt een marktkapitalisatie van $88 miljard had. Een marktkapitalisatie van $1 miljard is de tafelinzet tijdens een bull run, wat een rendement van 200x betekent voor iedereen die vandaag $GFOX koopt.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.