bone shibaswap
Shiba Inu

BONE Token Ziet 1000% Volume-stijging na Shibarium Update

De BONE-token, onderdeel van het Shiba Inu (SHIB) netwerk, ziet een opmerkelijke toename in handelsactiviteit. Uit on-chain gegevens van Into The Block blijkt dat het handelsvolume met maar liefst 1000% is gestegen. Deze groei is te danken aan een recente update van het layer-2 protocol, Shibarium. Beleggers interpreteren deze stijging mogelijk als voorteken voor een prijsrally op korte termijn voor zowel BONE als SHIB.

BONE is de valuta van ShibaSwap, een decentrale exchange. Door BONE-tokens te bezitten, krijgen houders inspraak in updates van het platform. Op ShibaSwap kunnen gebruikers, net als op vergelijkbare platforms, liquiditeitsparen opzetten. Dit maakt decentrale tokenhandel op zowel het Shiba Inu als het Ethereum (ETH) netwerk mogelijk.

$1,12 miljoen aan BONE tokens verhandeld in eenw dag

De recente stijging in BONE-handelsvolume wijst op groeiende populariteit van de decentrale exchange na de lancering van de Shibarium-update. Deze update voedt de verwachtingen van gebruikers dat het Shiba Inu-ecosysteem aanzienlijk zal uitbreiden. Dankzij het layer 2-netwerk kunnen transacties sneller en goedkoper worden uitgevoerd en kunnen er NFTs worden toegevoegd.

Het dagelijkse handelsvolume van grote transacties (boven de $100.000) schoot omhoog van ongeveer $102.000 naar $1,12 miljoen, een eendaagse stijging van 1000%. Bij de huidige BONE-koers van $1,39 komt dit neer op de verplaatsing van ruim 800.000 tokens.

BONE koers stijgt, SHIB volgt?

De toegenomen activiteit reflecteert zich in BONE’s prijsontwikkeling. Binnen 24 uur klom de munt met 2,1%, en over de afgelopen week zelfs met 13,5%. In contrast hiermee zag het moedernetwerk, Shiba Inu, een prijsdaling van 2,6% in dezelfde 24 uur. De groeiende interesse in BONE wijst erop dat ShibaSwap aan populariteit wint sinds de lancering van Shibarium. Dit kan een indicatie zijn dat SHIB zich opmaakt voor een prijsrally op korte termijn.

Shibarium herlancering na update

De lancering van het layer-2 netwerk ging niet zonder slag of stoot. Slechts een week na de start werd het netwerk door onverwacht hoge verkeersdrukte tijdelijk stilgelegd. Hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama heeft een update aangekondigd voor een soepele herlancering. Gebruikers volgen deze ontwikkeling nauwlettend, vooral omdat de huidige problemen van Shibarium een zichtbare impact lijken te hebben op de koers van SHIB.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13