Bonk
Persbericht

BONK en GALA Rally zorgen voor enthousiasme voor NUGX-voorverkoop, wat een potentiële bull run vooruit signaleert

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • BONK is nu live met SuperSwap-beloningen te midden van de toegenomen belangstelling voor de meme-munt.
  • Gala zou ook kunnen terugkeren naar het bereik van $0,07.
  • NuggetRush (NUGX) heeft in de voorverkoop 100% waarde gewonnen.

Het herstel van Bonk weerspiegelt de grote vraag naar mememunten in 2024. Metaverse-gebruikers zijn enthousiast over de aanstaande lancering van Gala Film.

NuggetRush (NUGX) is ook met 100% gestegen, aangezien het aantal symbolische verkopen de 270 miljoen overschrijdt. Het project heeft P2E-kenners naar het miningspel getrokken, dat goudbeloningen en NFT-stakingvoordelen biedt. Maar kan NUGX één van de beste ICO-projecten worden? Laten we bespreken.

NuggetRush Kopen

De golf van BONK zet zich voort in april

BONK heeft het scherpe herstel voortgezet na een lichte daling in maart. De huidige hausse aan meme-munten was omhooggeschoten toen Bitcoin naar $70.000 sprong. De vraag naar Solana-mememunten zoals BONK en WIF steeg enorm, waardoor de netwerkactiviteit van Solana naar nieuwe hoogtepunten steeg.

BONK werd op 1 maart verhandeld tegen $0,00002509. Het groeide met 36,0% tot $0,00003413 op 14 maart. BONK daalde met 36,5% tot $0,00002164 op 22 maart, na een marktbrede prijscorrectie. Vervolgens herstelde de koers zich met 29,7% tot $0,00002808 op 31 maart.

De populariteit van BONK-beloningen is enorm gestegen op de markt. Bonk lanceerde ArmadiFi op 10 februari, waardoor gebruikers beloningen kunnen verdienen met door de gemeenschap gebouwde BONK-ecoproducten. Eind maart werd BONK toegevoegd aan SuperSwap-beloningen. Analisten verwachten dat deze trend zich zal voortzetten, waardoor de waarde van BONK met 31,8% zal stijgen naar $0,00003701.

Gala kondigt de aanstaande lancering aan van een revolutionair filmplatform

Op 29 maart 2024 kondigde Gala de aanstaande lancering aan van een nieuwe “film” -film. Met “Gala Film” kunnen gebruikers een stuk film bezitten via NFT’s. Hierdoor kunnen Gala-gebruikers op een dieper niveau van films genieten. Bovendien kunnen houders van deze NFT’s $FILM-beloningen verdienen, waarmee ze hun favoriete projecten rechtstreeks kunnen ondersteunen.

Het nieuws komt te midden van de aanhoudende stijging van Gala. GALA werd op 1 maart verhandeld tegen $0,04174. Het steeg met 74,3% naar $0,07278 op 13 maart. Het bullish momentum van GALA daalde, waardoor de prijs met 22,9% daalde naar $0,0561 op 22 maart. Het is echter met 23,2% hersteld naar $0,06914 op 31 maart.

Gala zou verder kunnen stijgen door een samenwerking met Miracle Play. Details van de samenwerking laten zien dat Gala Chain de gamingdiensten en beveiliging van Miracle Play zal helpen versterken. Analisten zeggen dat Gala in 2024 meer gamingpartnerschappen zou kunnen ondertekenen, waardoor de waarde mogelijk met 16,3% zou stijgen tot $0,08044. Dit zou GALA tot één van de beste altcoins kunnen maken.

De golf van NuggetRush stimuleert de toestroom van investeerders naar de gamingindustrie

Veel experts en investeerders hebben de enorme opkomst opgemerkt van gamers en crypto-investeerders die deelnemen aan de voorverkoop van NuggetRush (NUGX). Dit leidde tot een diepere analyse van NuggetRush om erachter te komen wat het aantrekkelijker maakt dan andere gaming-tokens.

NuggetRush (NUGX) begon bekendheid te verwerven naarmate mensen zich meer bewust werden van het spannende miningspel. Deelnemen aan het ecosysteem is één van de meest opwindende manieren om het leven van een ambachtelijke miner te ervaren en tegelijkertijd in aanmerking te komen voor hoogwaardige beloningen. NuggetRush (NUGX) neemt het op tegen andere spelers die hun goud- en NFT-prijzen verlangen.

De integratie van competities, klassementsspel en gevechten zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en plezier.

Gamers zullen genieten van samenwerkingsmogelijkheden op NuggetRush, waardoor gebruikers samen met vrienden en collega’s kunnen genieten van miningavonturen. NuggetRush (NUGX) gaat nog verder en voegt NFT-staking toe aan zijn verdienmogelijkheden voor gamers. U kunt tot 20% APY verdienen, afhankelijk van de NFT-stakeduur die u kiest.

De golf van investeerders die zich aansluiten bij NuggetRush (NUGX) blijft hoog terwijl het project zijn blockchain ICO afrondt en zich opmaakt voor een officiële lancering. Er zijn meer dan 270 miljoen voorverkooptokens verkocht. De waarde van NUGX zal bij de lancering $0,020 bedragen. Toch zal de groei zich voortzetten nadat het officieel genoteerd is op gedecentraliseerde beurzen.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.