NFT Nieuws

NFT Nieuws

Bored Ape Yacht Club’s ApeCoin is deze week met 50% gestegen

ApeCoin (APE) zette zijn rebound-beweging donderdag voort toen het bedrijf honderden miljoenen dollars ophaalde in een financieringsronde onder leiding van Andreessen Horowitz.


De prijsstijging van APE

De prijs van APE steeg met 7,5%, tot ongeveer $14,50 per stuk. De opwaartse beweging van de munt was onderdeel van een rally die begin deze week begon. In het begin van de week wisselde de munt van eigenaar voor slechts $9,50.

Hierdoor zijn de wekelijkse winsten van APE ongeveer 50%. Hierdoor is het een van de best presterende digitale munten sinds 21 maart.

De digitale valuta van ApeCoin ontstond op 17 maart via een “airdrop”, ondersteund door Yuga Labs, de maker van de Bored Ape Yacht Club (BAYC). De Bored Ape Yacht Club is een verzameling niet-vervangbare tokens (NFT) die populair zijn onder beroemdheden, sporters en durfkapitalisten vanwege de zogenaamde status.

Yuga Labs gaf 150 miljoen APE vrij onder de eigenaren van de Bored Ape NFT’s. Elke eigenaar kreeg 10.904 munten ter waarde van meer dan $158.000.

Ondertussen ontvingen eigenaren van de zeldzaamste Bored Ape Yacht Club NFT’s, de “Mutant Apes”, 2.042 APE. Dit staat gelijk aan ongeveer $30.000.

APE is een governance- en utility-munt die de bezitters ervan in staat te stelt toezicht te houden op de zogenaamde ApeCoin DAO. Een DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie. Als gevolg hiervan geeft het bezit van een APE gebruikers het recht om te stemmen over beslissingen die binnen het Bored Ape Yacht Club ecosysteem worden voorgesteld.

“Het zal dienen als een gedecentraliseerde protocollaag voor de door de gemeenschap geleide initiatieven die de cultuur naar de metaverse brengen.”

Aldus een fragment van de officiële website van de ApeCoin.

Wil jij APE verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Vermogen van Yung Labs overschrijdt de $4 miljard

Yuga Labs gaf bedrijven, waaronder Andreessen Horowitz en Animoca Brands, die hielpen bij de lancering van APE ongeveer 14% van zijn totale aanbod. Dit heeft een waarde van ongeveer $2 miljard. Dinsdag haalde het bedrijf $450 miljoen op bij dezelfde durfkapitalisten en steeg het vermogen van Yung Labs naar de $4 miljard.

De crypto exchange FTX droeg ook bij aan de financieringsronde, die, zoals Yuga beweerde, zou worden gebruikt om zijn ontwikkelingsteam uit te breiden. Daarnaast zou het gebruikt worden om toezicht te houden op hun komende samenwerkingen, waaronder een metavers project genaamd “Otherside”. Yuga kan het kapitaal ook gebruiken om van Bored en Mutant Apes grotere merken te maken.


Wat biedt de toekomst voor APE

ApeCoin is een week oud, dus technisch gezien heeft het niet genoeg historische gegevens om te anticiperen op toekomstige prijsbewegingen.

Desalniettemin laten grafieken met een lager tijdsbestek zien dat APE een stijgende lijn vertoont. Handelaren kopen APE wanneer de prijs de lagere trendlijn bereikt en verkopen het wanneer het deze de bovenste trendlijn bereikt.

Als gevolg hiervan zou de aanhoudende trend van APE ervoor kunnen zorgen dat het zijn opwaartse momentum naar de bovenste trendlijn vergroot richting de $15.

Ondertussen heeft APE ook geprobeerd om de $14,25 terug te winnen als tussentijdse ondersteuning. Als dit niet gebeurd, is er een risico van een vroege terugkeer naar de lagere trendlijn. Dit valt samen met het 20-uurs exponentiële voortschrijdend gemiddelde in de buurt van de $13,40.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten