Blockchain Nieuws

Boris Johnson zorgt voor verbazing met speech op blockchain conferentie

Boris Johnson heeft de wenkbrauwen doen fronsen omdat er is aangekondigd dat hij hoofd spreker zal zijn op een blockchain-conferentie.

Johnson te gast bij blockchain conferentie

De voormalige Britse premier, die net heeft gefaald om opnieuw minister-president te worden, zal in december verschijnen op het International Symposium on Blockchain Advancements in Singapore. Johnson zal tijdens het evenement worden vergezeld door de voormalige Amerikaanse vice-president Dick Cheney.

Volgens berichten krijgt de ex-premier meer dan $150.000 betaald voor zijn toespraak van 30 minuten en een gesprek van 45 minuten.

Op dit moment is er weinig bekend over wat Johnson daadwerkelijk zal bespreken tijdens zijn op blockchain gerichte toespraak. De komiek Dom Joly deed een gok door te tweeten:

“Hello folks…ummmm….blockchain….internet thingamejiminy….internetus maximus goodus…ummmm…information highway….shiny and exciting…cheque please!”

Dit is een verwijzing naar Johnson’s zijn stuntelige, chaotische spreekstijl en passie voor het gebruik van Latijnse uitdrukkingen.

Een aantal Britse politici heeft goedbetaalde posities in de crypto wereld gekregen nadat ze hun ambt hadden verlaten. Ex-minister Philip Hammond is nu bijvoorbeeld senior adviseur bij Copper.

Ex-minister deelt crypto-liefde

Boris Johnson is niet de enige politicus die blijkbaar interesse heeft in digitale valuta. Matt Hancock, die werd gedwongen ontslag te nemen als gezondheidssecretaris nadat hij de regels voor sociale afstand had overtreden door een collega te kussen tijdens de lockdown-beperkingen, heeft ook gesproken over zijn enthousiasme voor cryptovaluta. Later dit jaar gaat hij een speech houden op de CryptoAM in Londen.

Blockchain nieuws

Revolut niet blij met hoe fintech omgaat met audits
Fonds uit Hong Kong wil $100 miljoen ophalen voor crypto-investeringen
Data: Web3-makers ontvangen minder voor royalty’s dan verwacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden