Borroe Finance
Persbericht

Borroe Finance klaar voor enorme rally na $3 miljoen opgehaald terwijl ATOM en APT consistente winsten zien

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als u op zoek bent naar de beste crypto’s die u in 2024 voor uw DeFi-portfolio kunt kopen, overweeg dan Cosmos (ATOM), Borroe Finance ($ROE) en Aptos (APT). Terwijl Cosmos zich richt op het verbeteren van de capaciteit in de blockchain, investeert Aptos in nieuwe projecten. Ondertussen is Borroe Finance van plan een revolutie teweeg te brengen in de web3-fondsenwerving. Blijf lezen om te zien wat experts over deze tokens denken.

$ROE Tokens Kopen

Borroe Finance: AI ontmoet Blockchain in Web3-fondsenwervingsrevolutie

Borroe Finance is ‘s werelds eerste NFT-marktplaats met blockchain-factuurkorting. Dit nieuwe op AI gebaseerde fondsenwervingsplatform heeft tot doel web3-bedrijven toegang te geven tot flitsleningen door toekomstige inkomsten met korting te verkopen. Volgens crypto-experts zal dit platform de manier verstoren waarop web3-ondernemingen kortetermijnliquiditeit verwerven en een efficiëntere manier bieden om krediet aan te trekken. Tot nu toe hebben slimme investeerders ruim $3,1 miljoen opgehaald voor dit project.

De vierde voorverkoopfase van $ROE is voor 92,5% voltooid en investeerders kopen het token voor $0,019. Nadat alle voorverkoopfasen zijn afgerond, zal $ROE op de belangrijkste cryptobeurzen verschijnen en voor $0,040 worden verkocht. Als gevolg van deze komende bullish koersbeweging voorspellen experts dat $ROE een enorme ROI van 110,5% zal opleveren voor vroege investeerders. Bovendien zal $ROE waarschijnlijk één van de weinige virale tokenlanceringen zijn in 2024 en voor het einde van het jaar voor $0,190 worden verhandeld.

$ROE Tokens Kopen

Cosmos voert een Interchain Discord-serverupdate uit

Op 29 februari onderging de Cosmos Interchain Discord Server een uitgebreide vernieuwing. Ter context: ondersteuning voor IBC Protocol-ontwikkelaars is live op de Cosmos Interchain en ondersteuningskanalen hebben nu verbeterde functies. Er zijn ook nieuwe rollen gecreëerd om het belang van rentmeesters in het Cosmos-ecosysteem te tonen. Experts zeggen dat deze serverupdate de ervaring van blockchain-ontwikkelaars zal verbeteren en de vindbaarheid van services zal optimaliseren.

Als gevolg van de verbetering van het ecosysteem van Cosmos registreerde ATOM begin maart een prijsstijging met dubbele cijfers. Op 29 februari handelde ATOM tegen $11,18. Een week later won ATOM 10,04% en werd verhandeld voor $12,30. Als één van de leidende altcoins in de crypto-industrie geloven experts dat ATOM een enorme vlucht zal nemen tijdens de komende halvering van Bitcoin in april. Daarom voorspellen analisten dat ATOM in mei voor $16,50 zal handelen.

Aptos Labs werkt samen met io.net aan tekort aan AI-computing

Op 5 maart onthulde io.net (een AI Compute-as-a-currency-platform) dat het $30 miljoen heeft opgehaald om ‘s werelds grootste gedecentraliseerde grafische verwerkingseenheid (GPU)-netwerk te bouwen. Volgens rapporten maakten Mo Shaikh en Avery Ching, de oprichters van Aptos Labs, deel uit van de serie A-financieringsronde van dit project. Naast de leidinggevenden van Aptos Labs nam Anatoly Yakovenko, oprichter van het Solana-ecosysteem, ook deel aan deze reeks fondsenwerving.

Gelukkig geven marktbewegingen aan dat de leidinggevenden van Aptos de juiste beslissing hebben genomen. Op 29 februari werd APT verhandeld voor $11,52. Zeven dagen later won APT maar liefst 41,09% en werd verhandeld voor $14,16. Als gevolg van de uitbreiding van de investeringsportefeuille van Aptos voorspellen crypto-analisten dat APT de komende maanden opnieuw een enorme prijsstijging zal registreren. Daarom zal APT in juni waarschijnlijk voor $18,50 handelen.

Lees hier meer over Borroe Finance:
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.