620
Persbericht

Bouwen aan de toekomst met geavanceerde Altcoins

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks de neergang van de cryptomarkt voorspelt een analist een herstel tegen 2025, gebaseerd op historische patronen van altcoins die een ‘prijsontdekkingsfase’ ingaan na het herstel van Bitcoin (BTC), wat potentieel kan leiden tot aanzienlijke resultaten voor handelaren en enthousiastelingen. Voor doorgewinterde crypto-observanten biedt de cyclus van crash en herstel kansen, met elke dag de kans om je crypto-toekomst vorm te geven door het verkennen van potentieel hoog-groeiende munten.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een adembenemend succesvolle voorverkoop, heeft ScapesMania eindelijk de beursvloer bereikt. Met maar liefst $6.125 miljoen aan financiering en 18.400 houders, wordt het nu aangeboden op PancakeSwap, de leidende DEX met meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT paren.

Succes Vanaf Dag 1

De eerste handelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat wijst op de kracht van het token en een veelbelovende toekomst. Het aantal houders stabiliseerde op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering.

Met meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen, die bijna onmiddellijk werden geregistreerd, schoot de handelsactiviteit omhoog naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Daarnaast steeg de munt snel naar de top van de Hot Pairs lijst van DEXTools binnen de eerste paar uur.

In iets minder dan drie weken na de notering schoot het token omhoog naar zijn piekprijs van $0,01477, wat een enorme stijging van 147,77% markeert.

De Aantrekkingskracht van ScapesMania Ontgrendeld

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door niet afhankelijk te zijn van piramidespelen en door verbonden te blijven met zijn publiek. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder de complexiteit van crypto, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem kunnen vormgeven. ScapesMania overbrugt Web2 en Web3, en het is een win-winsituatie voor iedereen die betrokken is!

Opererend binnen de enorme casual gaming industrie, die volgens Statista tegen 2027 naar verwachting zal stijgen naar $19,12 miljard, staat ScapesMania klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangedreven door de stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen om de hoek staat, met gamingtokens die de weg leiden.

De timing van de notering van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en je $MANIA tokens te bemachtigen.

Wat is er voor Houders?

Naarmate ScapesMania aan momentum wint, hier is wat er in het verschiet ligt voor $MANIA adoptanten:

  • Gebalanceerde Tokenomics met Cliff en Vesting: Deze mechanismen helpen stabiliteit te waarborgen door een evenwicht tussen vraag en aanbod te onderhouden.
  • DAO Governance: Houders kunnen de ontwikkeling van het ecosysteem beïnvloeden door te stemmen over cruciale beslissingen.
  • Staking Programma: Leden kunnen tokens staken voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van Token Utility: In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van hype, onderscheidt $MANIA zich met uitzonderlijke bruikbaarheid die zal uitbreiden met nieuwe projecten toegevoegd aan het ecosysteem. De token zal dienen als de in-game valuta in het pilot gaming project, houders machtigen met stemrechten in de zich ontwikkelende DAO, en hen in staat stellen om staking- en communitybeloningen te scoren.
  • Geverifieerde Veiligheid: Het smart contract van ScapesMania is geaudit en goedgekeurd door BlockSafu, wat de betrouwbaarheid en veiligheid ervan waarborgt.

Toekomstvisie en Vooruitzichten

Met het succesvol behalen van de doelstellingen voor fondsenwerving, richt ScapesMania zich op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat er in het verschiet ligt:

  • Het team is nu gefocust op productontwikkeling, werkt samen met ervaren gameontwikkelaars en kweekt een in-house talentenpool. Het project gaat vooruit met elk voltooid mijlpaal.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO, is het team constant aan het testen en verfijnen van ideeën om ervoor te zorgen dat deze perfect resoneren met de doelgroep.
  • Met een solide marketingstrategie na de notering, breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt het zijn tactieken, waardoor het nieuwe hoogten bereikt met elke zet. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap die de 60.000 leden overschrijdt en nog steeds groeit, en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingkracht van het team.

Bron: De ScapesMania Telegram Community

Community Enthousiasme

De crypto-community is vol van gesprekken over ScapesMania op populaire platformen. Mensen zijn enthousiast om mee te doen omdat ze zich vinden in de visie en een actieve rol willen spelen. Zelfs de walvissen letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 overschrijden.

Geen van dit succes zou bereikbaar zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team betuigt oprechte dank aan zijn supporters voor deze initiële boost. En onthoud, dit is slechts het begin — er is nog veel meer in petto!

Bekijk wat de supporters van ScapesMania te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Met zijn indrukwekkende debuut op PancakeSwap en innovatief gamingconcept, staat ScapesMania in de schijnwerpers. Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun ontvangen.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de voortgang van de ontwikkeling en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit in elk van deze gebieden en biedt spannende vooruitzichten voor de toekomst.

Wacht niet langer – haal vandaag nog je $MANIA tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en surf mee op de golf van groei in casual gaming!

>>> Doe mee met de Actie – Grijp Vandaag Nog $MANIA! <<<

Polkadot (DOT): Een Knooppunt van Blockchain Interoperabiliteit

Polkadot (DOT) valt op met zijn innovatieve benadering van blockchain interoperabiliteit en governance, benadrukt door zijn veerkracht en anticipatie rond Polkadot 2.0. Analisten zijn optimistisch over het groeipotentieel van Polkadot (DOT), ondersteund door zijn technologische vooruitgang en uitbreidende ecosysteem.

De toekomst van Polkadot (DOT) hangt af van succesvolle upgrades, het behouden van ontwikkelaarsinteresse, en het overwinnen van regelgevende uitdagingen om concurrenten voor te blijven.

Chainlink (LINK) speelt een cruciale rol als een gedecentraliseerd oraclenetwerk, dat veilige datafeeds voor slimme contracten mogelijk maakt, met recente partnerschappen en de adoptie van zijn Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) die zijn marktpositie versterken. Prijsvoorspellingen voor Chainlink (LINK) suggereren aanzienlijke potentiële waardering, ondersteund door vertrouwen in zijn technologie en marktstrategie, met zijn vermogen om nieuwe partnerschappen te beveiligen en nut over blockchains uit te breiden als een cruciale rol.

De vooruitzichten van Chainlink (LINK) zijn afhankelijk van uitbreiding binnen de DeFi en slimme contract ecosystemen, innoveren, en het veiligstellen van partnerschappen, hoewel concurrentie en cryptomarkt volatiliteit potentiële risico’s vormen.

Tron (TRX): Een Platform voor Gedecentraliseerd Entertainment

Tron (TRX) is opgekomen als een significant platform voor gedecentraliseerde toepassingen in entertainment, gemarkeerd door mijlpalen zoals toegenomen accounts en integratie van echte wereld activa. De prijsvooruitzichten voor Tron (TRX) suggereren geleidelijke groei ondersteund door technologische vooruitgang, hoewel getemperd door marktonvoorspelbaarheid en regelgevende druk.

De toekomst ervan hangt af van het uitbreiden van zijn ecosysteem om gedecentraliseerde financiën en echte wereld activa te overbruggen, terwijl het navigeert door regelgevende uitdagingen en gemeenschapsbetrokkenheid bevordert.

Conclusie

De huidige marktsituatie creëert zeer duidelijke voorkeurslijnen en nog duidelijkere onderscheidingen op het gebied van blockchain activa. De uitbreiding van ScapesMania is al volop aan de gang en dit project lijkt klaar voor enorme groei. Het is zeker de moeite waard om nader te bekijken.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.