Altcoin

Brave (BAT) is nu beschikbaar op Binance Smart Chain

DE BAT-token van Brave is nu beschikbaar op de Binance Smart Chain (BSC), zo meldde Brave op hun blog.


Meer ondersteuning voor Brave Wallet

Brave liet gisteren dus op hun blog en op Twitter weten dat de BAT-token nu beschikbaar is op de Binance Smart Chain. Daarover zei Brave het volgende:

“BAT is nu ook beschikbaar op de Binance Smart Chain (BSC), waardoor houders kunnen deelnemen aan het opkomende DeFi-ecosysteem.”

Brave onderzoekt meerdere blockchains als onderdeel van zijn Themis Initiatief. Themis is een gedecentraliseerd protocol dat het huidige Brave-advertentie-ecosysteem verbetert. Daarnaast geeft het anonimiteit zonder dat het vertrouwen vereist en controleerbaarheid biedt. BAT-houders kunnen deelnemen aan het DeFi-ecosysteem van BSC met behulp van de meerdere bruggen die het met Ethereum verbinden.

De browser wallet van Brave ondersteunt Ethereum en BSC via een wijziging in de regeling van de wallet. Met BAT op BSC kan de originele token worden ingewisseld voor een op BSC gebaseerd BAT-token van gelijke waarde.

Gebruikers hebben toegang tot BSC zonder extra apps te downloaden, nieuwe wallets te maken of regelingen in de Brave wallet bij te werken. Brave wil ook graag BSC gebruiken om P2P-fooien in de Brave-browser mogelijk te maken. BAT-tokens zullen in de toekomst worden gebruikt voor kortingen en betalingen in een aanstaande Brave DEX Aggregator.


De lage transactiekosten van BSC zijn een aantrekkelijke factor

De beslissing om het BSC-platform te gebruiken, kan te wijten zijn aan de hoge transactiekosten van Ethereum. In een blogpost van Brave zei Brendan Eich, CEO en mede-oprichter:

“Onze hoop is dat BAT en Brave crypto mainstream gaan maken. Bovendien moet het DeFi gebruiksvriendelijk maken voor de hele markt. Nu wrapped BAT nu beschikbaar is op BSC, denken we dat dit haalbaar is. We zijn vooral enthousiast over de lage transactiekosten en schaalbaarheid van de Binance Smart Chain en hoe dat ons in staat stelt schaalbare DeFi-applicaties te bouwen voor Brave-gebruikers. ”

BAT-houders kunnen de token gebruiken met verschillende DeFi-projecten op BSC. Voorbeelden hiervan zijn PancakeSwap en BakerySwap, Beefy Finance, Venus, DODO, OpenOcean en Autofarm.

Xiaoguang Zhang, Binance Smart Chain Ecosystem Coordinator, voegde toe dat de functie “naadloze UX zal introduceren voor crypto gebruikers om toegang te krijgen tot DeFi en Dapps in BSC en andere blockchains.”

Brave Software is de maker van de Brave browser die privacy combineert met een op blockchain gebaseerd digitaal advertentieplatform. Gebruikers van de browser kunnen privacy respecterende advertenties inschakelen die hen belonen met BAT-tokens. Ze kunnen worden ingewisseld of gebruikt om een fooi te geven of bij te dragen aan projecten die door andere gebruikers zijn gepubliceerd. Brave werkte eerder samen met Binance om in maart 2020 een startpagina handelswidget aan te bieden. BAT heeft een marktkapitalisatie van $1,7 miljard, waardoor het een van de meest belangrijke projecten is die op BSC aanwezig is.