NuggetRush
Persbericht

Breid uw portfolio uit met deze trending meme-munten die tijdens de Bull Run zullen ontploffen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • NuggetRush krijgt erkenning als een evoluerend token met een aanzienlijk groeipotentieel.
  • Dogwifhat-gebruikers verwachten een rally van 48% naarmate de bull run dichterbij komt.
  • Er wordt een enorme rally voorspeld voor Pepe, aangezien gebruikers een stijging van 54% verwachten.

De crypto-scene blijft evolueren en volgens de gegevens van Santiment registreert de meme-ruimte een toestroom van investeerders en speculatieve activagroei. Memes zijn één van de belangrijkste thema’s voor de bull run van 2024, en iedereen wil deelnemen aan deze reis, terwijl de markt nog steeds in verval is. NuggetRush (NUGX), Dogwifhat (WIF) en Pepe (PEPE) zijn de drie trending meme-munten in de schijnwerpers, die elk een enorm potentieel bieden om te stijgen na het halveringsevenement van BTC.

WIF en PEPE zijn getuige van een duik in het brede cryptomarktsentiment. Hun lage prijzen bieden de beste toegang tot aanzienlijke groei terwijl ze zich voorbereiden op een opwaartse trend. NUGX biedt nog lagere prijzen omdat beleggers anticiperen op de DEX-notering en zich voorbereiden op bullish standpunten over deze top-altcoins. Dit artikel verkent de paden die deze meme-munten vóór de halvering bewandelen, waarbij hun groeipotentieel en voorspelde rally’s in de komende bull run worden benadrukt.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): de GameFi-mememunt

NuggetRush is een opkomende blockchain-ICO met gamingmogelijkheden die zijn bekendheid op de DeFi-cryptolijst vergroten. Deze spannende gameplay maakt gebruik van digitale personages zoals Maxwell, Mack en Mia, elk met unieke kenmerken die hun eigenaren een voorsprong geven. De karakters fungeren ook als digitale activa, niet-fungibele tokens (NFT’s) die meer functionaliteit op het platform bieden. Ze kunnen worden verhandeld op een peer-to-peer NFT-marktplaats of worden vergrendeld in een NuggetRush-stakingprotocol voor maximaal 20% APY-rendementen.

Dit platform, gebouwd op de robuuste Ethereum-blockchain, biedt veiligheid en transparantie aan spelers op de DeFi-cryptolijst. De gameplay, de kern van het project, duwt spelers in een goudkoorts, uitgerust om een virtuele wereld te verkennen op zoek naar verborgen schatten. Uitrusting en avatars worden gekocht met voorverkooptokens genaamd NUGX. De verdienmogelijkheden maken NuggetRush tot een topcrypto voor het seizoen, omdat investeerders zeldzame RUSHGEM NFT’s kunnen inwisselen voor goud en contant geld in de echte wereld.

De meme-munt lanceerde enkele maanden geleden zijn openbare verkoop en bood een stijging van 100% aan kopers die in de eerste ronde tokens kochten voor $0,010 per stuk. De voorverkooptokens werden beschikbaar gesteld in zes rondes, die elk tegen verschillende prijzen werden verkocht, ten behoeve van de eerste investeerders. Het token is enorm gestegen met een marktkapitalisatie van meer dan $3,8 miljoen. Er zijn ruim 270 miljoen tokens gekocht en houders kijken reikhalzend uit naar de lancering van de NUGX voor $0,020.

NuggetRush Kopen

Dogwifhat (WIF): Solana Meme Coin-comeback

Zoals opgemerkt in een technische indicator, is Dogwifhat getuige van een toenemend bullish sentiment van beleggers. Chaikin, een indicator die de geldinstroom en -uitstroom van een effect meet door het transactievolume en de prijs te combineren, ligt ruim boven de nullijn voor WIF. Deze indicator identificeert de koop- en verkoopdruk en duidt op een toenemende koopdruk voor WIF, wat mogelijk tot een enorme sprong kan leiden. Het MACD-momentum (Moving Average Convergence Divergence) wijst ook op een bullish omkering.

De marktprijs van WIF beweegt zich in een symmetrisch driehoekspatroon, wat duidt op een uitbraak op het $5,30-niveau. Deze potentiële stijging van 43% nodigt meer beleggers uit voor het token, in afwachting van de rally na de halvering. Dogwifhat zal enorme rendementen opleveren, op voorwaarde dat het zijn weerstandsniveaus overschrijdt.

Pepe (PEPE): Voorspelde rally in aantocht

Crypto-expert Ali Martinez heeft een mogelijk opwaarts traject voor Pepe voorspeld, met een stijging tot 54%. Ondanks een daling van bijna 40% in de afgelopen maand vertoont het token tekenen van een aanzienlijke rally. Pepe bereikte ongeveer een maand geleden een nieuwe all-time high (ATH) van $0,00001074, en marktdeelnemers die de grafiek volgden, wezen erop dat de ATH een potentiële benchmark zou zijn voor zijn prijsactie. PEPE nadert de kritische bovengrens van een geïdentificeerd prijsbereik en zou zijn marktpositie kunnen herstellen als het de grens van $0,00000793 overschrijdt.

Pepe handelt momenteel tegen minder dan 40% van zijn ATH. Deze stijging wordt grotendeels toegeschreven aan de eeuwigdurende futures-notering van Coinbase, die op 18 april van start gaat. De aankondiging werd gedaan in een bericht van het officiële X-account van het bedrijf. Het detailleerde de aanstaande notering van PEPE-futures op het off-shortplatform van de beurs voor institutionele beleggingen en de Coinbase Advanced API.

Conclusie

De meme-muntenmanie zal terugkeren na de halvering van Bitcoin. Beleggers die op zoek zijn naar top-altcoins met het beste voordeel voor explosieve portefeuillegroei wenden zich tot drie opvallende memetische projecten: NuggetRush, Dogwifhat en Pepe. NuggetRush biedt de beste inzending met een uniek aanbod dat nut garandeert boven de community en leuke aantrekkingskracht. Voor Dogwifhat wordt een rally van 43% voorspeld. Pepe is begonnen aan zijn klim naar zijn historische hoogtepunt, voorbij zijn steun met zijn ATH als maatstaf.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.