Galaxy Fox
Persbericht

$BTC bij nieuwe ATH – Waar zijn de Lambo’s? Waarom deze cyclus minder $BTC-miljonairs zal opleveren dan meme-miljonairs

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin heeft zojuist zijn nieuwe ATH van $73.637 bereikt. Zoals verwacht heeft deze indrukwekkende rally crypto-miljonairs opgeleverd, maar het aantal is aanzienlijk lager vergeleken met de laatste keer dat het token twee jaar geleden zijn toenmalige ATH van $69.000 bereikte, toen ongeveer 4.000 wallets de grens van een miljoen dollar bereikten.

Deze vermindering wordt toegeschreven aan de prestaties van sommige meme-tokens, vooral $GFOX, dat momenteel in de voorverkoop is en waarvan wordt voorspeld dat het vóór het einde van het jaar meer crypto-miljonairs zal produceren dan de meeste andere tokens.

Bitcoin bereikt nieuwe ATH, maar de wallets van miljonairs worden kleiner naarmate experts naar andere crypto’s kijken

Volgens CoinMarketCap bereikte $BTC zijn hoogste punt ooit op 13 maart 2024 toen het werd verhandeld op $73.637,47. Tegelijkertijd is het aantal wallets met $BTC ter waarde van miljoenen dollars toegenomen tot 1.570. Deze stijging was echter nog steeds klein vergeleken met de laatste keer dat het token het bereikte, toen ATH.

In dezelfde geest meldde Kaiko Research, een datagestuurd onderzoek, dat op 24 januari 2024 het aantal nieuwe wallets met een waarde van $BTC van een miljoen dollar slechts 273 bedroeg. Dit aantal steeg echter tot ongeveer 2.000. maand. Ondanks de stijging is het aantal aanzienlijk lager vergeleken met toen $BTC zijn toenmalige ATH van $69.000 bereikte. Op dat moment bereikten dagelijks gemiddeld 4.000 wallets de grens van een miljoen dollar. Vorig jaar werd ook gemeld dat het totale aantal Bitcoin-miljonairs met maar liefst 300% steeg tot ongeveer 90.000 wallets, volgens gegevens vrijgegeven door een cryptocurrency-onderzoeksbureau, Glassnode.

Ondertussen heeft de prijs van $BTC een aanzienlijke opwaartse trend doorgemaakt en is in 2023 met bijna 160% gestegen tot $42.200. In 2024 steeg de rente verder met ruim 70% en bereikte minder dan een week geleden een niveau boven de $73.000. Ondanks dat Bitcoin enorm toeneemt, is het aantal investeerders dat de grens van een miljoen dollar bereikt niet bemoedigend. Als zodanig hebben experts andere cryptocurrencies zoals $GFOX voorgesteld als één van de beste alternatieven voor investeerders die hun beleggingsrendement willen maximaliseren en zo snel mogelijk een miljoen dollar willen verdienen.

$GFOX blinkt uit in voorverkoop en heeft tot doel meer cryptomiljonairs te creëren

$GFOZ lijkt meer op een Bitcoin voor beginners in het cryptocurrency-landschap vanwege het potentieel om mensen met een bescheiden investeringskapitaal in miljonairs te veranderen; Het bewijs van het sterke potentieel van Galaxy Fox blijkt uit de voortdurende voorverkoop, waaronder maar liefst $4,5 miljoen voor de verkoop van $GFOX-tokens. Als gevolg hiervan zijn veel beleggers dit jaar gaan vertrouwen op $GFOX boven $BTC voor opmerkelijke rendementen.

Galaxy Fox is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en probeert de kloof tussen memes, gameplay en financiën te overbruggen met zijn $GFOX-token. Het platform beschikt over een meeslepend web3-eindeloze runner-spel dat spelers uitdaagt om tegenstanders te verslaan, beloningen te verzamelen en hun positie in de top 20% van het klassement te behouden. De beloningen die aan topspelers in het spel worden gegeven, zijn in de vorm van in-game valuta, uitwisselbaar met $GFOX-tokens.

Galaxy Fox heeft een totaal tokenaanbod van 5 miljard, verdeeld over verschillende gebieden, zoals de voorverkoop, de schatkist, het ecosysteem, het team, de competitie en de prijzen. Het platform ontvangt ook belastingen en royalty’s van 6% op zowel aankopen als verkopen. Dankzij deze inkomsten wordt een gezonde cashflow binnen het ecosysteem in stand gehouden.

De lancering van $GFOX nadert snel vanwege het snelle voorverkooptraject, aangewakkerd door een recente stijging van de vraag naar de tokens. In slechts enkele dagen tijd ging het van fase 8 naar fase 9 van de voorverkoop, waardoor beleggers een rendement van 9% op hun investeringen kregen. In fase 9 heeft het platform meer dan 96% van zijn token verkocht en zal daarom binnenkort doorstromen naar fase 10, wat nog eens 11% van de investeringen in rendement oplevert voor fase 9-investeerders en meer voor eerdere investeerders. Om mee te doen aan de voorverkoop kun je nu $GFOX kopen voor $0,002376 per token.

Galaxy Fox Banner

Conclusie

Ondanks dat het een nieuw record ooit heeft bereikt, lijkt Bitcoin in deze marktcyclus minder miljonairs te creëren. Analisten wijzen op de opkomst van memecoins zoals $GFOX, die een succesvolle voorverkoop kent en hoge rendementen belooft voor vroege investeerders als mogelijke oorzaak. Deze verschuiving suggereert een groeiende focus op altcoins met snellere winsten ten opzichte van gevestigde tokens zoals $BTC.

Ben jij klaar om met een bescheiden kapitaal opmerkelijk te verdienen? Sluit je aan bij de Galaxy Fox-voorverkoop voordat deze afloopt. Bezoek de website om $GFOX-tokens te kopen en word lid van de Telegram-community voor meer updates.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.