Bitcoin ETF
Persbericht

BTC Bull Run stuwt ETF’s naar piek van $680 miljoen; De opkomende rivaal van Algorand AI wint terrein

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) steeg aanzienlijk en bereikte voor het eerst sinds november 2021 meer dan $67.000. Deze impuls werd veroorzaakt door toegenomen investeringen in de nieuwe Amerikaanse spot Bitcoin ETF en de verwachting van de komende halvering van Bitcoin in april. Uit recente gegevens blijkt dat Bitcoin ETF’s op één dag een recordinstroom van $676,8 miljoen zagen, en op 28 februari een nieuw hoogtepunt van $680 miljoen bereikten. Deze opmerkelijke groei weerspiegelt het vertrouwen van beleggers in verschillende ETF’s.

Ander nieuws: Algorand (ALGO) vertoont een opwaarts trendmomentum in de markt. Ondanks de poging van de bulls om het token naar de grens van $0,5 te brengen, heeft een opkomende crypto-AI-rivaal, InQubeta (QUBE), meer grip gekregen met zijn unieke kenmerken en scala aan diensten. De voorverkoop van InQubeta is getuige geweest van een toestroom van investeerders die op zoek waren naar de beste altcoins om hun portefeuille te verdubbelen.

Laten we eens kijken hoe InQubeta grip kreeg te midden van de Bitcoin-bullrun, die ETF’s naar $680 miljoen duwde.

InQubeta (QUBE): het deflatoire model wekt de interesse van beleggers

InQubeta, het crypto-crowdfundingplatform, heeft grip gekregen op de cryptomarkt door fractionele investeringen in AI-startups mogelijk te maken via QUBE-tokens. Deze nieuwe DeFi-crypto is gebouwd op de Ethereum-blockchain en maakt gebruik van de voordelen van deze robuuste technologie om een soepele en veilige investeringsomgeving voor AI-startups en investeerders te creëren. Als rivaal van Algorand heeft het deflatoire ERC20-tokenmechanisme de interesse van investeerders gewekt.

Door dit deflatoire kenmerk biedt InQubeta een onderscheidende kans voor crypto-investeerders die streven naar de beste DeFi-crypto om hun beleggingsportefeuille uit te breiden. Met een koop- en verkoopbelasting van 2% die wordt toegewezen aan een brandende portemonnee en een verkoopbelasting van 5% die wordt toegewezen aan een aangewezen beloningspool, kunnen QUBE-houders beloningen oogsten door hun tokens in te zetten. Deze opzet maakt het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor individuen die vertrouwen hebben in de toekomstige groei van startups op het gebied van AI-technologie.

Het QUBE-token, ontworpen om te functioneren als een governance-token, draagt bij aan het bouwmomentum voor InQubeta. Deze nieuwe crypto-aanpak van DeFi geeft de houders ervan de bevoegdheid om actief deel te nemen aan de besluitvormingsprocedures van het platform. Als governance-token kunnen QUBE-houders suggesties doen, beraadslagen en stemmen over verschillende zaken over de voortgang, het functioneren en het strategische traject van het platform.

Naarmate de deelname van investeerders en startups op het InQubeta-platform toeneemt, wordt verwacht dat de vraag naar QUBE zal stijgen, wat in de loop van de tijd tot een waardestijging van het token zal leiden. Met zijn NFT-marktplaats wint InQubeta terrein als de beste DeFi-crypto voor hoge winsten. De NFT-marktplaats stelt AI-startups in staat financiering te vergemakkelijken en beloningen en op aandelen gebaseerde NFT’s te bieden.

BuyQube

Bitcoin (BTC): de prijs stijgt naarmate de halveringscyclus nadert

De Amerikaanse spot Bitcoin ETF’s zorgen voor opschudding in de markt. De belangrijkste impact is de prijs van het grootste digitale bezit, die dit jaar met ruim 45% is gestegen, de $68.000 overschrijdt en de recordhoogte van bijna $69.000 in het pandemietijdperk nadert. Ook de komende afname van de groei van het BTC-aanbod, bekend als de halvering, heeft bijgedragen aan de prijsstijging.

De ETF’s veranderen waar de meeste BTC-handel plaatsvindt en richten zich nu meer op de Verenigde Staten. Uit recente gegevens blijkt dat Bitcoin ETF’s in de VS in slechts één dag een totale instroom van $676,8 miljoen ontvingen, wat op 28 februari een nieuw record van $680 miljoen opleverde. Deze trend benadrukt de toenemende erkenning en het toenemende gebruik van Bitcoin als een geldige beleggingscategorie die door institutionele beleggers wordt omarmd. en individuele investeerders.

Algorand (ALGO): Analisten voorspellen dat het token de $0,5 zal overtreffen

Algorand heeft tijdens zijn recente handelssessies een substantiële waardestijging laten zien en zou binnenkort nieuwe mijlpalen kunnen bereiken. In de afgelopen 30 dagen is de prijs van de Algorand-munt met 15% gestegen. ALGO schommelde de afgelopen week binnen het bereik van $0,18 tot $0,20.

Algorand streeft ernaar zijn positie boven de $0,2 te verstevigen en mogelijk te mikken op $0,3, voortbouwend op de recente opwaartse trends. Met het huidige momentum voorspellen analisten dat de prijs van ALGO de $0,5 zou kunnen overschrijden zodra de bullmarkt in volle gang is.

Conclusie

Nu de Bitcoin-bullrun de Bitcoin ETF’s naar $680 miljoen duwt, blijft InQubeta momentum winnen met zijn unieke kenmerken en technologie. Met zijn NFT-marktplaats en deflatiemechanisme is InQubeta één van de beste altcoins geworden voor portefeuilleboosts. U kunt het QUBE-token via de website kopen met munten zoals ETH, BTC of USDT.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.