crypto prijs stijgt
Persbericht

BTC Koers Tikt $56k Aan, ETH en DOGE Liften Mee – Welke Crypto Gaat Stijgen Nu Crypto Marketcap $2 Biljoen Passeert?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Cryptocurrencies zijn maandag hard gestegen toen de Bitcoin koers eindelijk door de zware weerstand op $53.000 wist te breken. Door de uitbraak van de Bitcoin koers, zagen de meeste altcoins hun waarde ook stijgen. Zo steeg Ethereum (ETH) met +4,05% naar $3.230 en Dogecoin (DOGE) met +5,36% naar $0,089.

CryptocurrencyStijgingKoers
Bitcoin (BTC)+9,11%$56.160
Ethereum (ETH)+4,05%$3.230
Dogecoin (DOGE)+5,36%$0,089%

Doordat de meeste crypto’s profiteerden van de uitbraak van de Bitcoin koers, wist de totale crypto marketcap voor het eerst sinds maart 2022 door de $2 biljoen te breken.

Waarom Stijgt de Bitcoin Koers?

Er zijn verschillende factoren waarom de Bitcoin koers stijgt op dit moment. Denk bijvoorbeeld eens aan de spot Bitcoin ETF’s die steeds groter worden, de Bitcoin halving die eraan zit te komen en het optimistische marktsentiment onder particuliere en institutionele beleggers.

Dit zorgt er allemaal voor dat de Bitcoin koers boven de $56.000 knalde, wat zorgde voor de hoogste koers sinds november 2021. Ook de handelsvolumes voor de “negen nieuwe” spot Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) zagen nieuwe records. Op maandag bereikten de negen ETF’s gezamenlijk een handelsvolume van $2,4 miljard, waarmee het vorige record van $2,2 miljard werd verslagen. Dat record werd op de eerste dag van de spot Bitcoin ETF’s gevestigd, dus op 11 januari eerder dit jaar.

Welke Crypto Gaat Stijgen?

De bekendere crypto’s zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin wisten maandag een mooie stijging te realiseren. Echter, een aantal kleinere cryptocurrencies presteerden nog veel beter.

Zo steeg de koers van Theta Network (FLR) met +39,39% naar $2,08, de koers van Stacks (MNT) steeg met +22,40% naar $3,09 en Akash Network (AR) steeg met +17,90% naar $4,73.

Crypto investeerders vragen zich nu daarom allemaal af welke crypto gaat stijgen. Zijn het toch de grotere bekende coins of meer de onbekende maar veelbelovende nieuwe crypto’s.

Wat opvalt is dat veel investeerders op dit moment naar interessante cryptomunten kijken zoals bijvoorbeeld presale crypto’s of crypto’s die plannen hebben voor noteringen op grote crypto exchanges, omdat die de potentie hebben om procentueel veel meer te stijgen.

In de rest van dit artikel proberen we dan ook te ontdekken welke crypto gaat stijgen. Deze cryptomunten zijn stuk voor stuk nog te kopen aan een lage koers, maar kunnen explosief meeliften op een stijgende Bitcoin koers.

Green Bitcoin (GBTC) – Verdien Beloningen Door de Bitcoin Koers Juist te Voorspellen

Allereerst is er de Green Bitcoin (GBTC), met een unieke combinatie van de Bitcoin en Ethereum blockchain. De GBTC token draait op het duurzame Ethereum netwerk, dat het Proof-of-Stake mechanisme gebruikt in plaats van het energie-intensieve Proof-of-Work van Bitcoin.

Terwijl Green Bitcoin profiteert van de groeiende populariteit en het optimisme rondom Bitcoin, heeft het project ook een innovatief ‘Gamified Staking Model’ ontwikkeld. Op dit platform kun je de Bitcoin koers voorspellen en daarmee aantrekkelijke beloningen verdienen, wat een vermakelijke manier is om te profiteren van een stijgende Bitcoin koers.

De verdiende beloningen kunnen vervolgens gestaked worden met een zeer aantrekkelijke Annual Percentage Yield (APY), waardoor een passief inkomen ontstaat dat nog sneller groeit door extra beloningen toe te voegen aan de staking pool.

Op dit moment is de GBTC token verkrijgbaar via een exclusieve presale, waarbij je de tokens kunt aanschaffen tegen een vaste lage prijs voordat ze op een exchange worden genoteerd. De presale bevindt zich momenteel nog in een van de vroegste fases, waar de tokens beschikbaar zijn voor $0,492 per stuk. Er is al $1,1 miljoen aan investeringen opgehaald, en dus zal de presale binnenkort de volgende fase ingaan, waarbij de prijs per token zal stijgen. Het is dus verstandig om snel te handelen.

Ontdek Green Bitcoin nu en profiteer mee!

FrogWifHat (FWH) – De Nieuwste Meme Coin Sensatie

FrogWifHat (FWH) is de nieuwste toevoeging aan de rij van opmerkelijke meme coins zoals Shiba Inu, Doge, DogWifHat en Pepe. Deze cryptomunt belooft veel en sluit naadloos aan bij de hype rondom honden, kikkers en ‘wifhat’ meme coins, waar traders momenteel veel interesse in tonen. Het thema van FrogWifHat draait om een Franse kikker die iedereen te lijf gaat met zijn ‘baguette’.

De FWH token is vandaag gelanceerd via een ‘fair launch’ op de Ethereum blockchain, maar de roadmap onthult dat de token ook zal worden uitgebracht op de Solana blockchain in een later stadium. De lagere transactiekosten op Solana maken de token veel geschikter voor actieve traders.

Op de website van FrogWifHat wordt herhaaldelijk benadrukt dat het project streeft naar hetzelfde niveau van succes als DogWifHat, zo niet beter. Dit betekent dat de FWH-token moet groeien tot een crypto marketcap van maar liefst $374 miljoen. Momenteel bedraagt de crypto marketcap iets minder dan $1 miljoen. Als FrogWifHat inderdaad hetzelfde succes weet te behalen als DogWifHat, dan kan de koers nog 370x meer waard worden.

Neem snel een kijkje op de website van deze unieke meme coin, die de markt op zijn kop zal zetten. Wees een van de eerste investeerders en zie hoe FrogWifHat de meme sector verovert.

Ontdek nu FrogWifHat hier!

Smog (SMOG) – Profiteer van de Grootste Crypto Airdrop Ooit

Smog is de nieuwe meme coin sensatie op de Solana blockchain. Het project is afgelopen is recentelijk gelanceerd via een ‘fair launch’ en heeft direct al grote rendementen opgeleverd voor vroege investeerders. Nu de meme coin sector een nieuwe rally ingaat, lijkt Smog zich nu perfect te positioneren voor explosieve groei.

Op dit moment is het project namelijk bezig met het organiseren van de grootste crypto airdrop ooit. Jij kunt hiermee makkelijk aan deelnemen door SMOG tokens te kopen en vervolgens te staken. Hierna kun je zelf nog extra beloningen verdienen door speciale ‘quests’ te volbrengen. Voor het succesvol volbrengen ontvang je namelijk punten, en hoe meer punten je hebt, hoe meer beloningen je kunt ontvangen.

Je kunt de token momenteel kopen via de decentralized exchange (DEX) van Jupiter. Binnenkort zullen hier nog meer crypto exchanges bijkomen, wat het bereik van de token kan vergroten. 

Wees er dus snel bij en profiteer nu nog van een lage prijs voor de SMOG token, voordat de echte hype losbarst en je last krijgt van FOMO. Neem een kijkje op de website via de onderstaande link. 

Nu naar Smog

Scotty The AI (SCOTTY) – Draag bij aan een Veiligere Crypto Sector

Kunstmatige intelligentie, ook wel AI, begint steeds geavanceerder te worden. Door in AI projecten te investeren, kun je meeliften op deze AI revolutie. Een van de meest vernieuwende AI crypto projecten op dit moment is Scotty The AI (SCOTTY), die al voor lancering zijn eerste features openbaar heeft gemaakt.

Scotty The AI maakt gebruik van AI om zijn community te voorzien van de beste informatie, tools en bescherming tegen fraude. Deze mascotte, gebaseerd op een zwarte Schotse Terriër, is van plan om de beschermer van het crypto universum te worden.

Wat erg indrukwekkend is, is het feit dat Scotty The AI zijn eerste twee features al gelanceerd heeft. Zo kun je via de website toegang krijgen tot ScottySwap voor het traden van tokens en ScottyChat voor informatie over crypto.

Scotty The AI verkoopt zijn native SCOTTY token in de presale voor $0,00605 per stuk, een token die gebruikt kan worden voor staking rewards en voor toegang tot toekomstige features.

Terwijl AI steeds geavanceerder wordt, kan Scotty The AI dit in zijn voordeel gebruiken om zijn community te voorzien van de beste features. Met een grote en sterke community, kan de waarde van deze token veel stijgen ten opzichte van de presale prijs. Neem dus snel een kijkje op de website van deze AI crypto.

Nu naar Scotty The AI

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Beste Crypto Als Bitcoin Gaat Stijgen

Bitcoin Minetrix is een bijzonder project dat enorm veel investeerders heeft aangetrokken . Dat is niet zo gek, want Bitcoin Minetrix wil Bitcoin mining weer toegankelijk maken voor particuliere investeerders. Tot voorheen was deze sector zeer gecentraliseerd, waardoor veel investeerders hun kans schoon zien.

Dit veelbelovende project heeft een innovatief Stake-to-Mine mechanisme ontwikkeld waarmee stakers Bitcoin kunnen minnen. Dat werkt als volgt:

Je koopt de native token BTCMTX via de presale van Bitcoin Minetrix. Vervolgens stake je de gekochte tokens via het platform. Tijdens de presale ontvang je hiervoor uitsluitend extra BTCMTX tokens, maar na het aflopen van de presale krijg je ook nog speciale cloud mining credits. Deze credits kun je weer inzetten om een deel van de opbrengsten uit de Bitcoin cloud mining activiteiten te claimen. Zo kun je dus passief inkomen en extra Bitcoins verdienen.

De presale is een ongekend succes en heeft al meer dan $11,4 miljoen opgehaald. Dit betekent dat het einde al in zicht komt, omdat de tokens bijna zijn uitverkocht. Ga dus snel naar de presale en verschaf BTCMTX tokens tegen de laagste mogelijke prijs.

Nu naar Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.