gfoxpb20jan
Persbericht

BTC zendt het allereerste wekelijkse ‘Golden Cross’-signaal uit; GFOX nadert $3 miljoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) heeft historisch gezien marktrally’s geleid, waarbij altcoins op de hielen zaten. Positieve macro-omstandigheden voor altcoins ontstaan doorgaans wanneer BTC langzame en gestage winsten boekt of gedurende langere perioden zijwaarts beweegt, waardoor altcoins de ruimte krijgen om te rennen. Nu BTC deze week zijn allereerste ‘Golden Cross’-signaal op het wekelijkse tijdsbestek laat zien, kunnen de markten een groter optimisme en een mogelijke omkering van de huidige prijscorrecties zien.

Ethereum presteert de laatste tijd beter dan de markt dankzij ETF-narratieve ondersteuning. Ditzelfde verhaal stuurde BTC de afgelopen maanden van $25.000 naar $40.000. Kunnen handelaren de komende maanden een soortgelijke prijsbeweging voor ETH verwachten?

Dit positieve sentiment is doorgedrongen en de voorverkoop krijgt steeds meer aandacht. Crypto-investeerders hebben er altijd van gehouden om small caps te kopen in bullish marktomstandigheden, en deze pre-market-kansen zijn een geweldige plek voor beleggers die de dieptepunten van de bearmarkt hebben gemist om de verloren tijd in te halen. De financiering stijgt over de hele linie, en een nieuw project, Galaxy Fox ($GFOX), grenst aan $3 miljoen.

Bitcoin Golden Cross verschijnt

De Golden Cross is een bullish uitbraakpatroon dat wordt gevormd wanneer het 50-daags voortschrijdend gemiddelde het 200-daags voortschrijdend gemiddelde overschrijdt. In dit geval heeft $BTC zijn allereerste wekelijkse Golden Cross gevormd, zoals opgemerkt door de populaire handelaar Jelle op X.

Ondanks de recente correctie – een normaal verschijnsel na de maandenlange, bijna verticale rally van Bitcoin – duidt dit patroon op een positieve prijsactie in de toekomst. Het sentiment is netto positief in 2024, met de halvering later dit jaar, die altijd aan een enorme aanloop is voorafgegaan. Toegevoegd aan deze crypto-native gebeurtenis is de macro-economische toestand, en er wordt voorspeld dat Powell dit jaar zal beginnen met het verlagen van de rente. Iets dat altijd gunstig is gebleken voor risicovolle activa.

Kan Ethereum de komende maanden stijgen? De markt toonde voortijdig zijn hand op de dag vóór de goedkeuring van de ETF, dankzij een inbreuk op de beveiliging van de X-rekening van de SEC. Een grote hoeveelheid kapitaal stroomde uit BTC, wat aangeeft dat de goedkeuring een lokale top was, en werd onmiddellijk naar ETH verplaatst.

Afgaande op het succes van de BTC ETF zal de Ethereum ETF opnieuw een hit worden onder institutionele beleggers. Tot de goedkeuringsdatum zouden de markten dit moeten gaan inprijzen. Er is zelfs een debat ontstaan over welke van de tien beste cryptocurrencies na Ethereum een eigen ETF zal krijgen.

Ga naar de Galaxy Fox-voorverkoop

Toegenomen interesse in voorverkoop: hoe Galaxy Fox bijna $3 miljoen heeft opgehaald

De belangstelling voor voorverkoop en lanceringsplatformen neemt toe en beleggers lijken sneller hogerop te komen op de risicoladder dan in welke cyclus dan ook. Het vermogen van Galaxy Fox om in enkele weken tijd bijna $3 miljoen op te halen, is zeker beïnvloed door de kracht van verhalen. En deze voorverkoop introduceert een hybride build waarin P2E- en memecoin-componenten worden samengevoegd.

Verwacht wordt dat GameFi in 2024 één van de grootste groeisectoren zal zijn, en momenteel vindt er een revitalisering plaats in P2E-projecten – een kleine sub-niche binnen de GameFi-paraplu. De runner-game van Galaxy Fox bevat de klassieke financiële stimulans om de topspelers te belonen, en dit deel van het protocol plaatst deze regelrecht in het GameFi-verhaal.

Het tokenomics-ontwerp integreert de klassieke burn-campagne en belastingsystemen die vaak door memecoins worden gebruikt. En deze dubbele scheiding tussen twee verhalen verklaart het vroege succes van het fonds op het gebied van financiering.

Het protocol beschikt bovendien over NFT’s, die in-game statistiekboosts opleveren, een NFT-marktplaats, real-world merchandise en stakingbeloningen. Deze brede aantrekkingskracht op de markt is een andere factor die ervoor zorgt dat gebruikers meedoen, en de prestatieverwachtingen voor small caps zijn dit jaar enorm.

Ga naar de Galaxy Fox-voorverkoop

Afsluitende gedachten

De BTC Spot ETF heeft een tijdperk van langdurige instroom van fondsen van institutionele beleggers ingeluid, en als de Ethereum ETH wordt goedgekeurd, zou het welvaartseffect door DeFi heen kunnen spoelen, waardoor het voordelig wordt om één van de top tien cryptocurrencies aan te houden. Kleinere projecten zoals Galaxy Fox kunnen de komende twaalf maanden ook profiteren van de prestaties van de totale markt.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.