Bybit
Exchange

Bybit kondigt vertrek uit Canada aan

Nieuwe regels in Canada hebben ertoe geleid dat verschillende bedrijven die met cryptovaluta werken hun activiteiten daar moeten stoppen.

Bybit, een bekende crypto beurs, heeft onlangs gezegd dat ze in Canada even stoppen. Dit komt omdat de regels daar zijn veranderd. Andere bedrijven zoals Binance en OKX hebben eerder hetzelfde gedaan.

Waarom vertrekt Bybit uit Canada?

In de afgelopen maanden heeft Canada strikte maatregelen genomen tegen de cryptosector, waaronder de implementatie van een pre-registratieproces en een verbod op handel met hefboomwerking.

“Het is altijd het primaire doel van Bybit geweest om ons bedrijf te runnen in overeenstemming met alle relevante regels en voorschriften in Canada”, zei Bybit in een verklaring.

Ze voegden toe: “Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van regelgeving hebben we echter de lastige maar noodzakelijke beslissing genomen om de toegang tot onze producten en diensten tijdelijk te onderbreken.”

Wat betekent dit voor de klanten?

Volgens Bybit zullen bestaande Canadese klanten vanaf 31 juli niet meer in staat zijn om nieuwe stortingen te doen of nieuwe contracten aan te gaan op het platform. Echter, ze behouden nog steeds de mogelijkheid om geld op te nemen. Het bedrijf accepteert daarnaast geen nieuwe registraties vanuit Canadese burgers of ingezetenen.

Het bedrijf heeft de betrokken klanten aangeraden om hun posities uiterlijk op 30 september te verminderen. Na deze datum zullen alle openstaande posities op producten met marge en derivatencontracten worden geliquideerd, waarna het saldo beschikbaar wordt gesteld voor opname

Exchange nieuws

Binance-wallet geeft op één dag bijna $1 miljoen uit aan ETH-gaskosten
Binance CEO weerlegt rapport over $250 miljoen lening aan BAM Management
Stanford gaat miljoenen aan crypto-donaties teruggeven aan FTX
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit