Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano (ADA) koers stijgt tot boven de 3 dollar

Cardano’s ADA-token is vandaag tot boven de psychologische 3 dollar grens gestegen. Hiermee heeft de altcoin weer een nieuwe All Time High neergezet.


Ethereum en Cardano voeren altcoin-rally aan

Als we de onderstaande grafiek bekijken zien we dat de ADA prijs rond 3 uur ’s nachts plotseling hard begon te stijgen. De koers steeg toen namelijk in 1 uur tijd van $2,84 naar $2,99. Toen een uur later de psychologische $3,00 grens werd doorbroken was de munt los. Om 8 uur ’s ochtends bereikte Cardano zijn huidige ATH van $3,09.

ADA 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Cardano toonde al weken lang veel kracht door de aankomende lancering van de Alonzo hard fork. Vandaag kreeg de altcoin een extra zetje door de heropleving van de gehele cryptomarkt. Hierdoor wist de munt vandaag de $3 grens te passeren.

ADA is dus niet de enige munt die de afgelopen week goed presteert. Ethereum presteert in de afgelopen 7 dagen zelfs nog iets beter. De grootste altcoin is in de afgelopen week namelijk met meer dan 22,4% gestegen. Rond 1 uur ’s nachts behaalde het een hoogtepunt van $3.844, wat nog maar $550 minder is dan zijn ATH.

ETH 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

De cryptomarkt lijkt klaar voor een nieuwe bull cyclus

De meeste altcoins presteerde al een tijdje goed, maar nu we zien dat ook de Bitcoin koers weer boven de $50.000 ligt heeft dat een sneeuwbaleffect veroorzaakt. Bijna alle grote cryptomunten staan stevig in het groen en het lijkt er dan ook op dat we een tweede bull cyclus tegemoet gaan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten