milei
Persbericht

Cardano (ADA) prijsdoelhoogte over meerdere maanden, terwijl Ripple (XRP) en NuggetRush (NUGX) zich voorbereiden op grote winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De bullish trein is op stoom gekomen op Cardano, omdat de cryptocurrency naar verwachting vóór de Chang-hardfork voorbij de grens van $1 zal komen.
  • Het hoofd onderzoek van Uphold verwacht dat een XRP ETF een enorme invloed zal hebben op de prijs van de altcoin.
  • Er wordt voorspeld dat het impact-gamingmodel van NuggetRush in 2024 een enorme prijspomp zal veroorzaken.

ADA is één van de altcoins die de afgelopen weken een sterk bullish momentum kende, met een winst van 40% en meer. De harde vork van Chang introduceert aanzienlijke verbeteringen, en de ADA zou de komende weken kunnen blijven stijgen.

Tegelijkertijd heeft Martin Hiesboeck van Uphold voorspeld dat Ripple (XRP) enorme winsten zal boeken na de goedkeuring van een ETF. NuggetRush is een andere altcoin die klaar is voor een prijsuitbraak naarmate het impact-gamingmodel aan kracht wint.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) wint aan populariteit vanwege zijn impactgaming

De blockchain-gamingruimte groeit ongelooflijk snel en zal naar verwachting in 2030 $614 miljard bereiken. NuggetRush (NUGX) is een nieuw project dat deze snelgroeiende markt betreedt met een uniek impactgamingmodel dat de industrie zou kunnen veranderen.

Het impact-gamingmodel van NuggetRush breidt het bereik van het mijnspel uit naar de echte wereld. In de virtuele wereld NuggetRush gaan spelers op expedities en uitdagingen op zoek naar goud en worden ze bijgestaan door populaire NFT-mijnwerkers. De beloningen van de spelers kunnen worden omgezet in echt geld en goud.

In de echte wereld zal NuggetRush een deel van zijn winst naar ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen sturen om hen te helpen. De game creëert ook meer verdienmogelijkheden via de RUSHGEM NFT’s. Dit zijn enkele van de beste NFT’s om te kopen, omdat ze kunnen worden ingezet voor beloningen tot 20% APY.

NuggetRush heeft meer dan $3 miljoen opgehaald in zijn lopende crypto ICO en is nu klaar om de grens van $3,5 miljoen te bereiken. Beleggers die op zoek zijn naar de beste crypto om te kopen in de bull-cyclus van 2024 kunnen deel uitmaken van de NuggetRush-familie, enorme beloningen verdienen en ook genieten van stakingrechten.

NuggetRush Kopen

Cardano (ADA) klaar voor prijsuitbraak voorafgaand aan de Chang-upgrade

Cardano (ADA), één van de beste cryptomunten, is de afgelopen weken in opkomst en steeg met meer dan 40% om boven de $0,7300 te handelen. In de komende weken lijkt ADA klaar om boven de grens van $1,00 te komen als de Chang-hardvork nadert.

Gepland voor het tweede kwartaal zal Chang de weg vrijmaken voor gedecentraliseerd bestuur op het Cardano-netwerk. De hard fork zal ADA-houders ook rechtstreeks integreren in het bestuur van het netwerk, waardoor Cardano wordt afgestemd op het bredere ethos van blockchain-technologie.

Cardano-enthousiastelingen kijken uit naar deze grote upgrade omdat deze een grotere netwerkactiviteit belooft. Verwacht wordt dat dit groeiende optimisme en bullish sentiment de ADA altcoin-prijs de komende weken boven de $1,00 zullen duwen.

Ripple (XRP) Spot ETF-goedkeuring zal grote prijsrally veroorzaken

De impact van de goedkeuring van Bitcoin-spot-ETF’s is voelbaar op de cryptocurrency-markt. Ripple (XRP) is een van de beste altcoins die de cryptocurrency-gemeenschap heeft gesteund om in 2024 een spot-ETF te krijgen.

Martin Hiesboeck, hoofd onderzoek bij Uphold Exchange, heeft laten doorschemeren dat het groeiende bullish sentiment rond XRP in verband kan worden gebracht met de positieve ontwikkelingen rondom het actief sinds de uitspraak over duidelijkheid over de regelgeving van vorig jaar. Hiesboeck suggereerde dat XRP als afzonderlijke ETF zou kunnen worden verkocht.

Hiesboeck voorspelde dat de sanctie zou leiden tot een positief prijseffect voor XRP. Het bullish sentiment met betrekking tot XRP werd echter bevestigd door crypto-analist DustyBC, die een stijgend symmetrisch patroon herkende dat de prijs van XRP mogelijk naar een nieuw recordhoogte (ATH) van $6,00 in 2024 zou kunnen doen stijgen.

Conclusie

Cardano (ADA), Ripple (XRP) en NuggetRush (NUGX) zijn toevallig de beste crypto’s om te kopen in de huidige bull-cyclus van cryptocurrency. Nu ADA en XRP zich richten op het opzetten van nieuwe ATH’s, zou NUGX de bullmarkt daadwerkelijk kunnen domineren met winsten van meer dan 50x.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.