Altcoin, Cardano

Cardano anticipeert op hard fork in midden-februari

Charles Hoskinson, de mede-oprichter en CEO van IOHK, het blockchain-bedrijf achter Cardano (ADA), heeft laten weten dat hij verwacht dat de hard fork van de munt half februari zal kunnen worden uitgerold.


Livestream update

Via een livestream op het videoplatform van YouTube bracht Hoskinson een update uit over de hard fork. In deze livestream gaf hij aan dat hij verwacht dat het consensusalgoritme van Cardano midden volgende maand zal worden bijgewerkt.

Om dit mogelijk te maken is de partij nu in gesprek met hun crypto exchange partners om ervoor te zorgen dat de infrastructuur juist is ingericht. De gesprekken verlopen naar verluidt goed, waardoor de verwachting is dat in februari de update kan worden uitgerold.

Tevens is bevestigd dat de hardware wallet van Ledger de integratie met Daedalus Cardano zal implementeren. Deze integratie is naar verluidt al in een ver stadium.


Cardano en New Balance

Afgelopen jaar is Cardano ook een samenwerking aangegaan met de schoenenfabrikant New Balance. Gezamenlijk zijn zij de strijd aangegaan tegen namaak sneakers. Wil jij hier meer over weten? Check dan even dit artikel!


Belasting over crypto in Zuid-Korea

Zuid-Korea overweegt een belasting te heffen over cryptocurrency gerelateerde inkomsten. Dit nieuws volgt eerdere berichten uit het land op. Ben jij nou benieuwd naar deze belasting? Check dan even dit artikel!