Cardano
Persbericht

Cardano Bereikt Mijlpaal Met 90 Miljoen ADA Transacties – Kan Cardano 1000 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Cardano wist de afgelopen week een significante mijlpaal te behalen nadat het de grens van 90 miljoen transacties doorbrak. Deze mijlpaal laat nog maar eens zien hoe robuust het netwerk van Cardano is en de koers begon de eerste drie dagen van mei dan ook al met een aanzienlijke stijging. Wat gaat Cardano doen in mei 2024?

De mijlpaal van 90 miljoen transacties op het Cardano netwerk is nogmaals een bevestiging dat dit robuuste netwerk blijft groeien. Volgens het wekelijkse ontwikkelingsrapport van Cardano is het Cardano ecosysteem bezig aan een dynamische uitbreiding. Er zijn op dit moment al 169 projecten gelanceerd op het netwerk terwijl er nog eens 1.357 bezig zijn met de ontwikkeling.

Nu de activiteit op het netwerk blijft groeien maken Cardano gebruikers zich op voor de nieuwe Ouroboros Genesis upgrade. Deze upgrade gaat geïmplementeerd worden als onderdeel van de Chang upgrade. Het zal de decentralisatie en stabiliteit van het netwerk moeten verbeteren. 

Daarnaast wordt in 2024  ook de Plutus V3 upgrade verwacht. Deze upgrade moet meehelpen om de prestaties en functionaliteit van smart contracts op de Cardano blockchain te verbeteren.

Cardano Koers Verwachting – Wat Gaat Cardano Doen?

De toekomst van de Cardano koers ziet er hierdoor positief uit en traders verwachten hierdoor dat de koers zich op kan maken voor een stijging richting de $0,50. 

Cardano Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De ADA koers wist begin mei al met 15% te stijgen van $0,42 naar $0,48 maar moest sindsdien het nodige terrein inleveren met een daling richting zijn huidige waarde van $0,4406. Deze waarde van $0,4406 betekent dat de koers vandaag al met meer dan 2% is gedaald. 

De ADA koers ondervindt nu onmiddellijke weerstand bij de $0,47. Op het moment dat de ADA koers in staat is om dit niveau te flippen naar ondersteuning kan de koers zich opmaken voor een nieuwe test bij het $0,50 niveau. De laatste keer dat de koers in staat was om voorbij dit niveau te stijgen was 23 april. 

Op het moment dat de koers echter blijft dalen zal er een daling plaats kunnen vinden richting de $0,43. Dit ondersteuningsniveau biedt steun op de korte termijn. Een daling tot onder dit niveau kan de deuren echter wagenwijd open zetten voor een aanhoudende neerwaartse trend. 

Nu de ADA koers te maken heeft met weerstand bij de $0,47 nemen veel investeerders een stapje terug zolang de koers niet in staat is om voorbij dit belangrijke niveau te stijgen.  Veel investeerders verschuiven in afwachting van de prestaties van de ADA koers hun aandacht naar nieuwe altcoins die het potentieel hebben om grote winsten te realiseren op de korte termijn. 

Nieuwe altcoins beschikken over een kleine market cap en hebben hierdoor de ruimte om ongelofelijke stijgingen te realiseren op het moment dat ze de nodige tractie winnen. Hieronder bespreken we daarom een aantal van de meest belovende nieuwe crypto van dit moment. Al deze altcoins zijn veilig en worden ondersteund door een ervaren team dat weet hoe het successen moet boeken. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw Multi-Chain Alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor Dogecoin. Dogeverse weet dit te realiseren door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains. De DOGEVERSE token zal om deze reden onder andere beschikbaar zijn op de Ethereum, Polygon, Solana, BNB, Base en Avalanche blockchains. 

Gebruikers van Dogeverse zullen hierdoor ook kunnen profiteren van de vele voordelen van deze grote en robuuste blockchains. Daarnaast geeft Dogeverse aan dat het hierdoor kan rekenen op betere liquiditeit die meehelpt om snellere en goedkopere transacties mogelijk te maken. 

Het Dogeverse project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de presale terwijl er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd zijn voor staking beloningen. Ondanks dat de presale op dit moment nog live staat, kunnen gebruikers nu al profiteren van de APY van 71%. 

De Dogeverse presale heeft inmiddels voldaan aan zijn presale doel van $13 miljoen. Dit betekent dat er nu nog beperkte tijd te gaan is om Dogeverse tokens te kopen voordat de presale afgerond wordt en de token gelist wordt op exchanges. Tokens kosten op dit moment $0,00031 per stuk en zijn te koop middels ETH, SOL, BASE, MATIC, BNB en AVAX. 

Bezoek Dogeverse Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana Meme Coin met Groot Potentieel

Sealana is een nieuwe hilarische meme coin die het potentieel heeft om grote meme coins zoals BONK en WIF op te volgen. Deze meme coins werden eerder dit jaar gelanceerd op de Solana blockchain en wisten al snel een market cap te realiseren van boven de $1 miljard. Sealana maakt zich nu op voor zelfde soort stijgingen. 

Sealana maakt gebruik van een zeehond als mascotte. Dit is echter geen normale zeehond, dit is een hilarische zeehond die de hele dag World of Warcraft zit te spelen achter de computer. Hiermee verwijst het project naar het World of Warcraft karakter van South Park. 

Gebruikers zijn gemakkelijk in staat om SEAL tokens te kopen door het send-to-wallet airdrop systeem van Sealana. Hierbij kunnen gebruikers SOL tokens overmaken naar het wallet adres van Sealana. Op het moment dat de presale afgerond wordt zullen gebruikers deze SEAL tokens vervolgens ontvangen in hun wallet via een airdrop. 

1 SOL token levert je op dit moment 6.900 SEAL tokens op. Er is inmiddels al meer dan $270.000 opgehaald in de SEAL presale. Gebruikers zijn ook in staat om hun wallet te verbinden met de presale website om SEAL tokens te kopen. Op dit moment worden de Phantom en Solflare wallet geaccepteerd. 

Bezoek Sealana Presale

WienerAI (WAI) – Meme Coin Combineert Werelden van AI Crypto en Meme Coins

WienerAI is een nieuwe meme coin die bezig is om de werelden van AI crypto en meme coins samen te brengen. Het doet dit met behulp van zijn WienerAI mascotte. Deze mascotte is een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Deze mascotte wist al snel viraal te gaan binnen zowel de AI crypto als meme coin communities. 

WienerAI wordt ontworpen in het jaar 2132 door een wetenschapper die bezig is om de ultieme AI compagnon te creëren. Door een ongeluk tijdens zijn creatie mixt hij per ongeluk het DNA van een hotdog in zijn AI compagnon. Dit leidde vervolgens tot de creatie van WienerAI. 

Het WienerAI project heeft met de WAI token een crypto die gestaked kan worden. Hiermee biedt deze meme coin die nodige utility aan. WAI tokens die gestaked worden leveren op dit moment een APY op van boven de 700%. Ondanks dat dit percentage nog zal gaan dalen naarmate er meer tokens worden vastgezet zullen vroege investeerders dus al wel aanzienlijke winsten kunnen realiseren. 

De WAI presale heeft inmiddels al meer dan $1,3 miljoen weten op te halen. Tokens kosten hier $0,000705 per stuk, maar zullen in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

Sponge (SPONGE) – Bekende Meme Coin Migreert Naar Polygon Blockchain

Sponge is een bekende naam onder veel meme coin traders. Deze meme coin wist toen het in 2023 gelanceerd werd namelijk al snel een market cap van boven de $100 miljoen vergaren. Dit project had echter geen enkele utility en moest daardoor sindsdien aanzienlijk consolideren. 

Het team achter Sponge heeft er nu echter voor gekozen om een belangrijke update door te voeren met de introductie van Sponge V2. Deze nieuwe versie van Sponge gaat gepaard met nieuwe utility. Zo zal de token gebruikt worden voor Play 2 Earn racing games, maar kan de token ook gestaked worden tegen aantrekkelijke beloningen. 

Het team kondigde onlangs ook aan de migratie naar de Polygon blockchain te maken. Op de Polygon blockchain zijn transacties sneller en goedkoper en hier wil Sponge van profiteren. Deze migratie ging gepaard met het nodige enthousiasme en de koers van Sponge wist meteen aanzienlijk te stijgen. 

De originele Sponge zal uiteindelijk volledig verwijderd worden en Sponge V2 zal deze token vervangen en de naam overnemen. Gebruikers hebben nu nog beperkt de tijd om Sponge V2 tokens te kopen voordat de upgrade doorgevoerd wordt en de token mogelijk explodeert in waarde. 1 ETH levert je op dit moment 1.946.671 SPONGEV2 tokens op. 

Bezoek Sponge Website

Smog (SMOG) – Succesvolle Solana Meme Coin 

Smog is een Solana meme coin die geen gebruik maakte van een presale, maar in plaats daarvan meteen gelanceerd werd op een DEX. Dit is een risicovolle strategie, aangezien een project hierdoor vaak niet in staat is om een community aan investeerders op te bouwen. In het geval van Smog bleek dit echter een groot succes aangezien de token in de eerste 24 uur al met meer dan 100% wist te stijgen. 

Een 100% stijging lijkt nog maar het begin van Smog want deze token is net als BONK en WIF ontwikkeld op de Solana blockchain. Hierdoor kan dit project in de toekomst mogelijk gaan profiteren van aanzienlijke stijgingen. 

Om de viraliteit en naamsbekendheid van het project verder uit te breiden heeft het ontwikkelingsteam van SMOG 50% van de token voorraad gereserveerd voor marketingdoeleinden. Daarnaast is er nog eens 35% gereserveerd voor airdrop beloningen, deze airdrops gaan een belangrijk aandeel hebben in de token allocatie van het platform. 

SMOG tokens werden initieel alleen gelanceerd op de Jupiter DEX, maar op 4 april werd bekendgemaakt dat de token ook live is op de MEXC exchange. Gebruikers die de SMOG token vandaag nog kopen via de website van SMOG komen daarnaast in aanmerking voor 10% korting. 

Bezoek Smog Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.