cardano
Persbericht

Cardano Foundation onthult PRAGMA, investeerders aangetrokken door NuggetRush-beloningen en prijsdalingen voor makers

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Cardano Foundation heeft een nieuw programma gelanceerd genaamd PRAGMA om open-sourceprojecten te promoten.
  • De Maker-prijs is met 10,2% gedaald op de weekly chart. Deze prijsdaling komt nadat twee whales 3.075 MKR-tokens hebben verkocht.
  • Het NuggetRush-beloningssysteem heeft een groot aantal investeerders en gamers naar zijn gamingplatform getrokken.

De Cardano Foundation heeft PRAGMA geïntroduceerd, een initiatief dat zal helpen open-sourceprojecten te promoten. Ondertussen is de prijs van Maker in de loop van de week met 10,2% gedaald, veroorzaakt door de verkoop van 3.075 MKR-tokens door twee whales.

Ander nieuws: het beloningssysteem van NuggetRush heeft enorme aandacht getrokken van zowel investeerders als gamers. Wat NuggetRush tot het beste DeFi-project maakt, is dat deze beloningen kunnen worden omgezet in echt geld.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): verdien beloningen die kunnen worden omgezet in echt geld

NuggetRush (NUGX) is een spannend nieuw project in de crypto-gamingscene. Het heeft een play-to-earn-functie toegevoegd aan zijn virtuele miningspel, waardoor spelers gratis NUGX-munten, de coolste NFT’s die je kunt vinden, echt geld en zelfs goud als beloning kunnen winnen.

De plicht van alle spelers is om te zoeken naar mineralen die ze kunnen winnen en deze vervolgens voor echt geld kunnen verkopen. Punten kunnen ook worden verdiend via een reeks activiteiten, zoals toernooien, uitdagingen, speurtochten en andere soortgelijke activiteiten die deel uitmaken van het project. In de digitale wereld zijn de avatars van spelers populaire NFT-personages.

Deze karakters kunnen rollenspelers zijn of kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de voorkeuren van de speler. Het interessante aan deze NFT’s is dat ze over verschillende krachten beschikken die de miner tijdens het spel kunnen helpen. Bovendien kunnen spelers machines kopen en hun krachten bundelen met anderen om goud en andere kostbare dingen te delven.

De native token van het project, NUGX, is gelanceerd op Uniswap voor $0,020, een belangrijke prestatie voor de NuggetRush-gemeenschap. Analisten verwachten dat deze waarde van NUGX zal stijgen tot $1,00 in de komende bullish markt, waardoor NuggetRush één van de beste alt-tokens is om vandaag te kopen.

NuggetRush Kopen

Cardano (ADA) lanceert nieuw programma, PRAGMA, ter ondersteuning van open-sourceprojecten

In een recente aankondiging introduceerde de Cardano Foundation, samen met Blink Labs, dcSpark, Sundae Labs en TxPipe, PRAGMA, een nieuwe non-profitgroep gericht op het ondersteunen van open-source blockchain-softwareprojecten. PRAGMA zal ook de creatie van nieuwe instrumenten en technologieën bevorderen.

De stichting is van plan dit project in de aankomende fase in 2025 uit te breiden naar meer ontwikkelaars binnen het Cardano-netwerk. Ander nieuws: de native token van het Cardano-netwerk, ADA, staat op de wekelijkse grafiek met een koerswinst van 10,1%.

Maker (MKR) Prijs keldert terwijl whales MKR-tokens dumpen

Maker (MKR), de native token van de MakerDAO, is offline ondanks het herstel van de markt na de crypto-crash. De altcoin-prijs is respectievelijk 10,2% en 8,5% gedaald op de 7-daagse en 30-daagse prijsgrafieken. Deze prijsdaling heeft de altcoin naar een wekelijks dieptepunt van $2.812,76 geduwd, vergeleken met het wekelijkse hoogtepunt van $3.319,47.

Interessant genoeg komt deze slechte prijsbeweging nadat twee whales meer dan 3.075 MKR-tokens hebben verkocht. Volgens Spotonchain hebben beide whales de MKR-tokens ingewisseld voor $9,34 miljoen aan USDT- en DAI-stablecoins.

Tot slot

De Cardano-stichting beweegt mee met de PRAGMA-lancering, terwijl Maker in prijs daalt vanwege de grote tokenverkopen, maar NuggetRush behoudt zijn positie als de beste cryptocurrency om nu te kopen. Het gamingtoken trekt zowel investeerders als P2E-gamers aan dankzij de talrijke verdienmogelijkheden.

Bezoek de NuggetRush-website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.