cardano, ada
Cardano

Cardano koers stijgt met 15 procent en lijkt klaar voor grote winsten

Zo ongeveer de hele cryptomarkt kleurt deze avond groen, en Cardano plukt daar de vruchten van. De ADA koers is in enkele uren tijd namelijk met bijna 15 procent gestegen.

De Cardano koers steeg in slechts een paar uur tijd van 0,352 dollar naar een hoogtepunt van 0,430 dollar. Dat is een prijsstijging van meer dan 15 procent. Op het moment van schrijven is de koers iets teruggezakt en ligt de prijs van 1 ADA token rond de 0,411 dollar. Dat betekent echter nog altijd dat de koers in de afgelopen 24 uur met zo’n 14,2% is gestegen.

ADA koers 25 okt
ADA prijs schiet omhoog – Bron: Tradingview

Cardano lijkt klaar voor een enorme koersstijging

De prijsstijging van vandaag is mooi, maar analisten verwachten dat er nog veel grotere koersstijgingen in het verschiet liggen voor Cardano. Zo meldde analysebedrijf Santiment onlangs dat de Cardano prijs zéér ondergewaardeerd is. De prijs staat op zijn laagste punt in vergelijking met de gerealiseerde waarde. De laatste keer dat we deze statistiek zo laag zagen staan was in 2019. Toen diende het als katalysator voor een sterke prijsrally drie maanden later.

Dit is een teken van onderwaardering [..]. De prijs van ADA verdubbelde de volgende 3 maanden de laatste keer dat de MVRV Z-score dit niveau bereikte.

– Santiment

Het zou dus goed kunnen dat de ADA prijs in de nabije toekomst een langdurige koersstijging mee zal gaan maken. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat het sentiment op de cryptomarkt positief blijft.

Cardano nieuws

Cardano-netwerk beleeft recordactiviteit: Is een ADA koers van $1 binnen bereik?
Crypto-expert voorspelt: Cardano koers mogelijk naar 12,6 dollar
De grote rivalen van Ethereum: Solana en Cardano onder de loep
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen